Не треба сліпо копіювати Європу, – політик із Дніпра

Дніпровський політик та бізнесмен Загід Краснов упевнений, що Україна за багатьма показниками випереджає Європу.

«Багато тих, хто через війну змушений був виїхати до Європи, зробили сенсаційний висновок – в Україні жити краще. Зіткнувшись із реаліями Європи, вони раптом зрозуміли, що принцип «Все для людей» – це у нас тут. А не в них – там. Так, є нюанси. Але вирішити багато побутових проблем у нас простіше.

У Європі на прийом у лікаря можна чекати місяць. За цей час людина може або померти, або одужати. Лікар може і не знадобитися. У нас від походу до лікаря до початку лікування можна вкластися в кілька днів. І добрих лікарів у нас не менше. Проблема нашої медицини – корупція, відсутність грошей на дослідження та відсутність сучасного обладнання, мізерна оплата праці. Але ставлення до людей людяніше. Це стосується не лише медицини.

Побутові послуги, інтернет, мобільний зв’язок, аптеки, магазини та ін.

– Вибір всього цього у нас більше, доступність простіше. У них все інакше, більше бюрократії у будь-якій сфері життєдіяльності та багато українців у легкому шоці від побаченого. Ми не просто не гірші за Європу. За багатьма напрямами ми далеко попереду. Тому не треба сліпо копіювати Європу. Потрібно взяти від Заходу найкраще – Верховенство права, відсутність корупції, стимулювання розвитку власної економіки, жорсткий контроль за діями влади. І тоді в нас буде краще, ніж у Європі. Все буде Україна!», – пише Краснов у соціальних мережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *