Чемпіонат Кам’янського: попереду півфінали

9 жовтня у Кам’янському завершилися ігри групового турніру у лізі “А” осіннього чемпіонату міста з футболу.

В останньому матчі на стадіоні 18-ї школи зустрічалися команди «АФК» та «Сталь». Обидві команди розпочали матч активно, невелика перевага була на боці «академіків». Гравці переважно віддавали перевагу дальнім ударам по воротах, але надійно зіграли воротарі і «АФК, і «Сталі».

До середини першого тайму «сталевари» вирівняли гру, за що й були винагороджені – один із їхніх далеких ударів досяг мети, м’яч повз воротаря низом влетів у дальній кут. «АФК» кинулася відіграватися, але або блискуче грав воротар «Сталі», або дальні удари «академіків» не відрізнялися точністю. Та й захист «Сталі» грав самовіддано та грамотно.

Після перерви малюнок гри не змінився – «АФК» намагалася відігратися, «Сталь» вперто оборонялася, надійно грав воротар, часто удари «академіків» були повз ворота. Більше того, “сталевари” провели кілька гострих контратак, і вже воротареві “академіків” довелося рятувати свою команду. Під час однієї з атак “АФК” лише штанга врятувала ворота “Сталі”, також “сталевари” намагалися відверто тягнути час, за що з воротаря отримав “гірчичник” від судді.

І все ж «АФК» відігралася – під час однієї із затяжних атак у штрафному майданчику «сталеварів» зібрався цілий натовп футболістів обох команд, були одразу два зіткнення з падіннями, і після другого суддя показав на одинадцятиметрову позначку. Чи був пенальті обґрунтованим чи ні, сперечалися на трибунах, але, як кажуть, суддя завжди має рацію. Пенальті «академік» пробив точно у кут, воротар був безсилий, рахунок став 1:1.

«АФК» намагалася атакувати і далі, але більшого досягти не зуміла, в результаті бойова нічия. Отже, груповий турнір у лізі «А» закінчено, до півфіналу вийшли команди «Атлетік», «АФК», «Рапід» та «Сталь». Матчі півфіналу відбудуться у суботу, 15 жовтня. На стадіоні ДЮСШ №2 на лівому березі зустрінуться «Атлетик» та «Сталь», початок о 13:00, а на стадіоні 18-ї школи на Черемушках зіграють «АФК» та «Рапід», початок о 15 годині.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі камінь, який впав з фасаду будинку, ледь не вбив перехожого

У Дніпрі на вулиці Дмитра Яворницького, 54 обвалюється фасад будинку. Один із каменів, падаючи, мало…

12 хв. ago

У Кам’янському пройшов «Dance Fest – 2024» (відео)

На спортивному заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні в СК «Прометей» відбувся танцювально-розважальний захід…

10 години ago

У Кам’янському в мудульному містечку відкрили простір, дружній до дитини(відео)

На відкритті побував мер андрій Білоусов. "Сьогодні в модульному містечку Кам’янського разом із єпископом Української…

12 години ago

У Дніпрі на колегії ОВА відзвітували про виконання обласного бюджету за 9 місяців

На засідання колегії, під головуванням начальника ОВА Сергія Лисака, керівники профільних департаментів звітували про стан…

14 години ago

До уваги ВПО, які мешкають у Кам’янському: як отримати грошову допомогу на оренду житла

Благодійний Фонд «Право на захист» за підтримки ГФУ (UHF) проводить збір даних для отримання грошової…

14 години ago

Під Дніпром жінка штрикнула гостя ножем

Вдарила знайомого ножем: криворізькі поліцейські затримали підозрювану у злочині. Під час виниклого конфлікту нападниця завдала…

15 години ago