Каметсталь допомогла ліцею

Про це повідомляє прес-служба підприємства.
«Дбаємо про безпеку кам’янських школярів. Із самого початку війни підприємства Групи Метінвест надають підтримку містам в оборонних і гуманітарних питаннях, а також в організації безпеки жителів. Каметсталь допомогла Кам’янському в доукомплектуванні шкільного укриття.
Днями комбінат передав Кам’янському академічному ліцею № 15 партію вогнегасників, вкрай необхідних для доукомплектування захисного укриття для школярів і працівників школи. Раніше до навчального закладу були доправлені баки для технічної води, також необхідні для пожежної безпеки. В умовах чи не щоденних терактів у містах України з боку російського ворога така допомога є важливою та своєчасною.
Обладнання захисних споруд у школах Кам’янського та створення комфортних умов для перебування там учнів триває з літа, коли було прийняте рішення надати можливість офлайн-навчання тим, хто цього бажає. У 15-му ліцеї таку форму навчання – у дві зміни – обрали майже 500 учнів. Зусиллями міської влади в укритті цього учбового закладу було відремонтовано вентиляцію та освітлення, оновлено підлогу, облаштовані санвузли. Не залишилися осторонь батьки та педагоги – облаштували сходи, медичний пункт, а стіни уквітчали яскравим розписом.
Під час повітряної тривоги перебувати в безпечному укритті навчального закладу мають можливість понад 400 школярів зі своїми вчителями. Працює тут і мережа Інтернет, тож в більшості учнів, насамперед середньої та старшої вікових груп, є можливість продовжувати освітній процес. А для малечі педагоги проводять розвиваючі ігри.
Нагадаємо, що через масовану ракетну атаку росіян по містах України в понеділок, 10 жовтня, школи та інші учбові заклади країни з 11 жовтня переведені на дистанційну форму навчання до 14 жовтня включно», -йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *