Надзвичайні події, що трапилися у Кам’янському за тиждень

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  22 оперативно-рятувальних виїзди, з них: 11 разів на пожежу; 6 разів на допомогу населенню та екстреним службам, по 2 рази на підгоряння та інформація непідтвердилась, 1 раз на хибне спрацювання АПС. За минулий тиждень загинуло 2 особи, врятованих та постраждалих не було.

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

 

8 жовтня близько четвертої години дня надійшло повідомлення про пожежу на території садового товариства “Будівельників” по вулиці Клинова. На місце події негайно було направлено черговий караул  8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю на місце події та після проведення розвідки було встановлено, що горить садовий будинок на площі 30 м2. За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 05 год. 23 хв. дана пожежа була ліквідована. Загалом було залучено 2 одиниця техніки та 14 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції. Загиблих та травмованих на події не було.

8 жовтня близько п’ятої години вечора надійшло повідомлення про те, що в неексплуатуємій будівлі по вул. Стовби. На місце події було направлено черговий караул 8 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідки було встановлено, що в середині неексплуатуємій будівлі горить сміття на площі 25 м2. За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 17 год. 44 хв. дана пожежа була ліквідована. Загалом було залучено 1 одиниця техніки та 7 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

З початку осені та впродовж зимового періоду настає зниження температурних показників, внаслідок – значно збільшується кількість пожеж у житловому секторі. Як правило, це призводять не лише до знищення матеріальних збитків, але й до травмування і гибелі людей.

Аби запобігти пожежі у власній оселі, слід дотримуватись правил пожежної безпеки та не ризикувати своїм життям та життям своїх близьких!

Пам’ятайте, що виконання звичайних рекомендацій стане гарантією безпеки для Вас та Ваших близьких.

У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *