У вересні 2022 року ще більше учнів Дніпропетровщини приєдналося до Малої академії наук України

Понад 11 тисяч учнів старшої школи на Дніпропетровщині займаються науково-дослідною діяльністю. Нові слухачі до Дніпропетровського відділення Малої академії наук були віднесені до 12 наукових відділень, 64 наукових секцій та гуртків з основ науково-дослідної діяльності.

“Незважаючи на непростий час, ми робимо все для того, щоб наші майбутні вчені мали можливість вчитися та розвиватися, – каже директор МАН Наталія Тягло. – До речі, набір на навчання триває, ми із задоволенням чекаємо на нових учнів, які не бажають обмежуватися шкільною програмою, а розвивати свої здібності та таланти додатково”.

Наразі у позашкільному навчальному закладі «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради навчаються 4003 учні.

«У нашій області дуже сильні викладачі, потужна база вчених та організований масштабний освітній процес для нашої молоді. Дуже вдячна всім, хто задіяний у ньому. Мала академія наук ДОР – одна з найпотужніших освітніх установ України. Це підтверджується щорічними перемогами та здобутками як Всеукраїнського, так і міжнародного рівня. Переоцінити роботу Малої академії наук складно, адже один лише показник якості освіти – 70 відсотків! Із 61 учасників МАН, які взяли участь у Всеукраїнському захисті робіт, 41 повернувся із перемогою! Хочу побажати добрих результатів та нових досягнень цього навчального року», – сказала начальник гуманітарного управління Дніпропетровської обласної ради Лілія Гіренко.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *