В які дні тижня не варто мити волосся, щоб не накликати біду та безгрошів’я

У волоссі укладена особлива сила, завдяки якій ми надійно захищені від бід і негараздів. З волоссям пов’язано безліч забобонів, і багато які з них до цього дня допомагають протистояти неприємностям.

Дізнайтеся про те, в які дні тижня варто помити волосся, щоб знайти грошове благополуччя і позбутися від проблем, інформує Ukr.Media.

Багато з нас миють голову, не замислюючись про те, чи підходить певний день тижня для таких процедур. Експерти рекомендують дізнатися, які саме дні варто вибрати, щоб залучити гроші і удачу. Завдяки таким знанням кожен зможе перетворити рядове миття локонів в ритуал, що змінює життя на краще.

Вдалі дні для миття волосся

Вівторок. Мити голову вівторками — до великої удачі. Цей день тижня підходить для початку важливих справ, ведення яких вимагає зосередженості і залученості. Ранкове миття голови перед початком робочого дня покращує працездатність і допомагає генерувати нові ідеї, здатні забезпечити безбідне існування.

Середа. У середу миття голови додає бадьорості і сприяє поліпшенню настрою. Крім того, така процедура прояснить думки, що найкращим чином позначиться на працездатності. Ранкове миття голови з використанням відварів цілющих трав поліпшить стан шкіри голови і зміцнить локони по всій довжині.

Четвер. Успіх не змусить себе чекати, якщо помити голову до перших променів сонця. У четвер загострюються розумові здібності, а працювати з чистою головою — одне задоволення. Помити голову можна і ближче до Заходу, якщо необхідно залучити в життя любов. В цьому випадку обполоснути локони варто настоєм ромашки.

Субота. Перший вихідний день прекрасно підходить для миття голови. Така процедура позбавить від накопиченої втоми і прояснить думки. Після миття голови буде простіше протистояти маніпуляторам і тим, хто хоче нажитися обманним шляхом. Залучити гроші допоможе ополіскування волосся м’ятою.

В які дні краще не мити голову

Понеділок. Мити голову на початку тижня — до втрати свіжих ідей. У цей день миття голови краще відкласти, щоб не зіткнутися з невдачами і не починати тиждень з неприємностей. Для того, щоб удача не покидала, в понеділок важливо дотримуватися народні прикмети і не поспішати з рішучими діями.

П’ятниця. У цей день миття голови привертає невдачі у коханні. Мити голову в п’ятницю так само несприятливо, як і в понеділок. Завершити тиждень на позитивній ноті допоможе розслабляючий масаж або медитація на полум’я свічки, що зміцнює енергетику і відновлює внутрішню рівновагу.

Неділя. За повір’ями в недільний день намагаються не митися, щоб не змити з себе удачу і не накликати неприємності в фінансовому плані. Завершити тиждень успішно допоможуть талісмани удачі, а також повноцінний відпочинок і відновлення енергії перед початком нових трудових днів.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *