Мешканці Дніпропетровщини можуть пройти онлайн-курс правил безпеки в умовах війни

На платформі Дія.Цифрова освіта вийшов новий навчальний курс – про правила безпеки в умовах війни.

Він доступний і для мешканців області. Що робити під час обстрілу, як облаштувати укриття та вберегти близьких – відповіді у серіалі «У безпеці». Про це розповів заступник голови Дніпропетровської ОВ Іван Начівна.

«Цей навчальний серіал допоможе максимально убезпечити себе та близьких в умовах воєнного стану. Доступно розповідає, що робити під час ворожого обстрілу, як надати першу допомогу постраждалим, як заспокоїти дитину», – зазначив Начовний.

Серіал містить 13 коротких відеороликів. Кожен тривалістю від 6 до 15 хвилин. У них – про те, як облаштувати укриття та підготувати житло на час відсутності. Як дотримуватися протимінної безпеки і вижити в облозі. Окремий урок – про психологічні прийоми для заспокоєння.

Остання серія присвячена інформаційній гігієні та кібербезпеці. Для перегляду всіх серій необхідно зареєструватись на платформі Дія.Цифрова освіта. Це безкоштовно. Наприкінці кожного ролика – простий тест. Далі – фінальне опитування. Після проходження курсу учасники одержують сертифікат.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *