У Кам’янському чоловік випав із вікна 5-го поверху

У неділю, 9 жовтня, 30-річний чоловік випав із вікна 5-го поверху. До нього на допомогу поспішили медики швидкої допомоги.

Про це повідомила завідувачка Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева.

“Вихідний день не для всіх пройшов спокійно, хтось п’є горілку, когось викидають з вікна, когось б ‘ють. Так  в неділю швидка допомога Кам’янської станції обласного центру ЕМД та МК (генеральний директор Радій Шевченко) працювала з напруженням: травми, падіння, побиття поряд з болями в серці, підозрою на інсульт і так далі. О 14:02 надійшов виклик про падіння з висоти. Молодий чоловік упав з 5-го поверху на козирок під’їзду. За 7 хвилин бригада Центральної підстанції з фельдшером Смірновим Владиславом, молодшою медичною сестрою Савєлєй Наталією і водієм Базараніновим Ігорем прибула на місце виклику. Молодий чоловік, приблизно 30 років випав з вікна 5-го поверху, обставини невідомі. Постраждалий без свідомості з діагнозом «Забій мозку», після надання екстреної медичної допомоги госпіталізований до Кам’янської ЛШМД”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *