Categories: Політика

Автомобіль від волонтерів Кам’янського

Про чергову партію допомоги українській армії розповів лідер профспілки Металургів Каметсталі, волонтер Олег Нагорний.

«Міжнародна група волонтерів організувала доставку чергового автомобіля для одного з підрозділів Збройних Сил України. Для того, щоб транспорт опинився на фронті, на кожному ланцюзі «руху» авто із-за кордону було подолано декілька важких «перепон». Це і пошук автомобіля, і його придбання, і отримання дозволу та перевезення через кордон, і перегін по Україні, і його підготовка та перефарбування.
Дякуємо нашому надійному другу Raido Loel з-за кордону за кошти, що виділені для придбання чергового авто, Ользі Кирилюк за перегін транспортного засобу, Ігорю та його команді за ремонт, відновлення та перегін позашляховика по Україні, Артему та його команді з Кам’янського за бойову розмальовку (до речі, дуже якісну розмальовку), волонтеру Юрію та решті хлопців, які причетні до реалізації цього непростого завдання.
Останнім часом, завдяки в тому числі і розширенню партнерського кола (або сфери дії) Світова Волонтерська Спілка, до лав якої входить і Профспілка «Металургів» – Кам’янське – Дніпродзержинськ, склалася така практика – на фронт наші хлопці їдуть не з «пустими руками». Ось і цього разу авто для ЗСУ було наповнене різноманітними військовими речами, продуктами, медикаментами та ін., які потрапили до нашого хабу завдяки різним волонтерським групам.
Відомий громадський діяч Леонід Бройтман (Leonid Broytman) з міста Кам’янське передав військовим кровоспинні засоби, тактичні футболки та шкарпетки, вологі серветки, індивідуальні марлеві пов’язки та засоби гігієни, велику партію гуманітарної допомоги та продуктів харчування. Це стало можливим завдяки:
– місцевій діаспорі у Сполучених Штатах Америки, а саме з пані Ольгою Сальман (Olga Salman) та іншим мешканцям Нью-Йорку;
– міжнародному польському фонду The Friends of Israel («Друзі Ізраїлю»);
– єврейській громаді міста Кам’янське на чолі з головним рабином Леві Стамблером (Levi Stambler);
– Дмитру Грейдіну (компанія RUDI).
Окрім інтернаціональної допомоги, наші захисники також отримали великі маскувальні сітки від неперевершеної Жіноча сотня «З любов‘ю» м. Кам‘янське
Всі перелічені речі як завжди ледве влізли у автомобіль. Сподіваємося, що цей позашляховик, якого вже доставлено саперному підрозділу, та допомога від волонтерів з усього світу й небайдужих українців, сприятимуть Збройним Силам України скоріше подолати російську наволоч та пришвидшать нашу спільну ПЕРЕМОГУ.
Українські воїни дуже вдячні друзям з США, Польщі та іншим партнерам, які допомагають Україні перемогти окупанта зі сходу. Впевнені, далі буде…», – написав Нагорний у соцмережах.

Margaret

Recent Posts

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: у період з 19 по 20 травня на території…

2 години ago

ГО “Бджола” долучилася до щотижневої благодійної ініціативи Козацької церкви Пресвятої Покрови

Кожної суботи настоятель церкви Ієромонах Феодосій організовує безкоштовну роздачу їжі для нужденних та парафіян. ГО…

2 години ago

У Міському парку культури та відпочинку пройшов дитячий спортивно-розважальний захід до “Дня Сім’ї”

ГО “Бджола” та “Фонд розвитку Кам’янського” влаштували для дітей та батьків активні вихідні. Малеча брала…

2 години ago

Кам’янське вшановує пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій. Про це повідомив мер…

2 години ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "16 травня в одній з лікарень Одеси помер…

3 години ago

У Дніпрі невідомі побили військового медика

Молодики напали на військового медика і застосували проти нього балончик та розбили обличчя. Цю інформацію…

3 години ago