До Кам’янського району прибув радник міністра оборони

Радник Міністра оборони України, колишній очільник Міністерства оборони України генерал КУЗЬМУК Олександр Іванович сьогодні з робочим візитом відвідав Кам’янський район.

Спільно з заступником голови Кам’янської райдержадміністрації Олегом КАРНАЦЬКИМ, секретарем Кам’янської міської ради Наталією КТІТАРОВОЮ, офіцерами регіонального управління Сил територіальної оборони «Схід» він відвідав пораненого бійця ЗСУ Олександра РОТОРА, який наразі проходить лікування в одній з лікарень Кам’янського району.

Під час зустрічі Олександру було вручено відзнаку та подарунок.

Також вони відвідали дружину нашого загиблого земляка воїна ЗСУ ФІЛІМОНОВА Романа Олександровича (позивний «Каскад»), у якого залишилося 5 дітей. Вшанували пам’ять загиблого бійця і передали вдові відзнаку «Срібний хрест» від командування регіонального управління Сил ТрО «Схід» та подарунки. Також, на прохання  дружини загиблого героя діти отримають ноутбук.

Керівництво Сил територіальної оборони «Схід» висловило слова вдячності голові районної військової адміністрації Олегу ГАПІЧУ та Кам’янському міському голові Андрію БІЛОУСОВУ за постійну підтримку та надання допомоги територіальній обороні. Відзначено, що Кам’янський район уважно і відповідально ставиться до потреб територіальної оборони та їх оперативного вирішення.

Кам’янська районна військова адміністрація

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *