Гороскоп на 13 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні енергія, яку дарує вам народження під знаком Овна, часто блокуватиметься обставинами. Можливо, ви зіткнетеся з необхідністю берегти здоров’я або будете змушені везти на собі вантаж домашніх турбот.

В цей час не варто захоплюватися розвагами, бажано відмовитись від масштабних нових починань. Якщо ви погано почуваєтеся, відновити тонус допоможе невелика прогулянка або комплекс легких лікувальних вправ. Одним із найкращих способів підняти настрій буде турбота про близьких.

Телець

Сьогодні не найкращий момент для енерговитратних та небезпечних заходів. Спробуйте виспатися чи не поспішаючи зайнятися дрібними приємними справами. Чим звичніші люди і обстановка, тим краще ви почуватиметеся.

Жіноче суспільство для вас у цей час краще чоловічого. Атмосфера цієї доби позитивно впливає на любовні переживання Тельців. Використовуйте будь-яку можливість для того, щоб внести у свої романтичні стосунки більше гармонії та порядку.

Близнюки

Сьогодні зірки радять вам відвідати батьків. Якщо це неможливо, зв’яжіться з ними телефоном або електронною поштою. Якщо ви належите до типових представників Близнюків, вас протягом дня супроводжуватимуть дрібні розчарування.

Це не вдалий момент для зміни дизайну житлових приміщень. Для вас можуть виявитися дуже важливими звичний затишок і знайома психологічна атмосфера. Якщо ви запросили до будинку гостей, нагодуйте їх традиційними домашніми ласощами.

Рак

Вдалий день для візиту до гостей. Він підходить для романтичних зустрічей, спокійних прогулянок, коротких переміщень, невеликих покупок. Поруч із вами часто будуть опинятися люб’язні, виховані люди. Для вечірок та посиденьок вибирайте комфортну обстановку.

Приємне спілкування з оточуючими, обмін дрібними подарунками та компліментами сьогодні стане найкращим джерелом позитиву. Інтуїтивне розуміння жіночих проблем, властиве Ракам, допоможе вам налагодити розуміння з подругами, сусідками, близькими родичками.

Лев

Сьогодні вас позбавлять від багатьох проблем ретельність і прискіпливість. Наприклад, покупки та подарунки, продумані завчасно, виявляться набагато вдалішими за спонтанні придбання. У будь-якій справі намагайтеся мислити тверезо, не плутайте дріб’язковість із практицизмом.

Вислухавши сторонні поради та рекомендації, візьміть до уваги власну інтуїцію. Також Левам варто виявити трохи більше уваги до нюансів ситуацій. Поставтеся серйозніше до деталей інтер’єру, гардеробу, дієти, меню.

Діва

Сьогодні Діви стають тонкими поціновувачами всього прекрасного і прагнутимуть ідеалу навіть у дрібницях. Швидше за все, ви болісно реагуватимете на все, що не збігається з вашими цінностями.

Не дивуйтеся, якщо деякі люди (наприклад, члени сім’ї або авторитетні особи) не до кінця поділяють ваші вишукані смаки. У разі сварки робіть перший крок до примирення самі. Вашу пропозицію охоче приймуть, якщо ви будете щирі, не проявлятимете зайвої сентиментальності чи нав’язливості.

Терези

Сьогодні ви можете несвідомо дотримуватись ролі сірого кардинала. Керувати подіями з-за лаштунків вам буде вигідніше, ніж привертати увагу. Природна потреба в гармонії, рівновазі та справедливості, властива Терезам, у цей час може бути непомітною або виявлятися в дрібницях.

Це слушний час для профілактики захворювань м’якими, щадними способами. Цього дня вам знадобиться вміння зберігати таємниці. Не розкривайте першому зустрічному рецепт своєї краси, молодості чи особистого щастя.

Скорпіон

Цього дня вам знадобляться літературні здібності та навички вишуканого спілкування. Подібно до всіх Скорпіонів, ви відчуваєте сильні почуття, але сьогодні їх варто висловлювати м’яко і ненав’язливо. Будьте дипломатичнішими, не перетворюйте свої пропозиції на ультиматум.

Навіть критичні зауваження висловлюйте у формі приємного компліменту, тоді у вас не буде недоліку в друзях, шанувальниках, однодумцях. День вдалий для листування, прогулянок, мирних переговорів, любовних зізнань, обговорення планів на майбутнє.

Стрілець

Природна тяга Стрільців до подвигів сьогодні має набути більш цивілізованої форми, що відповідає пропонованим обставинам. Не ігноруйте дрібні вимоги етикету та правила гарного тону. Перш ніж діяти, огляньтеся і зрозумійте, чого чекають від вас оточуючі (особливо жінки).

Уникайте зайвої запальності та недоречного авантюризму. У цей час вам не зашкодить прагнення краще розібратися в поєднаннях останніх модних тенденцій, особливо якщо ви хочете зробити комусь подарунок.

Козоріг

Сьогодні ніхто не чекає на вас героїчного подолання перешкод. Якщо вам щось потрібно, вибирайте найпростіший і найприємніший шлях. Це слушний час для розвитку дружніх і романтичних відносин з представниками віддалених територій.

Продуктивному спілкуванню з людьми (особливо іноземцями або тими, кого ви рідко бачите) сприятимуть привабливість та взаємна люб’язність. Практицизм, серйозність і скромність, властиві багатьом Козорогам, доповнюйте добрими манерами.

Водолій

Типові Водолії сьогодні можуть зіткнутися з кризою у коханні. Якщо ви належите саме до цієї категорії, не упускайте з уваги дрібні деталі романтичних відносин. Вчасно виправивши невеликі недоліки свого любовного сценарію, ви позбавите себе серйозніших неприємностей.

В цей час не варто захоплюватися глобальними змінами у сфері фінансів, харчування, лікування, відпочинку. Не піддавайте себе надмірним випробуванням, зупиніть свій вибір на прийомах та методах з мінімальним вмістом ризику.

Риби

Поняття партнера про кохання, красу, гармонію, справедливість сьогодні можуть розходитися з вашими власними уявленнями. Найбільш напруженим періодом обіцяє стати ранок: саме в цей час розбіжності між вами можуть досягти апогею.

Якщо ви належите до Риб, народжених у березні, чужі манери можуть викликати у вас особливо сильне роздратування. Вам знадобиться вся ваша дипломатичність, щоб не посваритися через несуттєву розбіжність у смаках, переконаннях чи звичках.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *