Нові можливості для молоді Кам’янського

Центр молодіжних ініціатив отримав фінансування на реалізацію двох проектів: “Молодіжна медіашкола” та “Ініціативні: навчальна програма з розвитку учнівського самоврядування”.

7 жовтня відбулося перше інтерактивне заняття проекту «Молодіжна медіашкола», який проводиться у рамках програми «Мріємо та діємо». Мета проекту – підвищення рівня громадянської активності та підвищення навичок медіаграмотності молоді Кам’янської громади шляхом організації медіашколи.

Заплановано проведення 6 тренінгових занять, екскурсії по телебаченню та радіо нашого міста та створення учасниками власного медіапродукту.

8 жовтня розпочалася реалізація проекту «Ініціативні: навчальна програма з розвитку учнівського самоврядування». Проект «Ініціативні» – це авторська навчальна програма з розвитку учнівського самоврядування, яка побудована на інтерактивних формах, методах, прийомах та використовує командний підхід.

Він покликаний надати додаткову підтримку освіті Кам’янського у воєнний і післявоєнний час, розвиваючи учнівське самоврядування, підвищуючи активність молоді, що вчиться, і залучаючи її до прийняття рішень, посилюючи соціальну згуртованість і сприяючи інтеграції та адаптації учнівської молоді, у тому числі ВПО.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *