У Кам’янській лікарні швидкої допомоги новий керівник

Як ми повідомляли, на вересневій сесії Кам’янської міської ради було ухвалено рішення про об’єднання лікарні швидкої медичної допомоги (колишня 8-ма) та 7-ї лікарні.
Це об’єднання проводиться в рамках медичної реформи, його головне завдання – оптимізація витрат на утримання медустанов, при цьому якість допомоги пацієнтам у жодному разі не постраждає.
Ухвалено також кадрові рішення. Генеральним директором лікарні швидкої медичної допомоги, куди увійшла і тепер уже колишня 7-а лікарня, призначений Володимир Дяченко, добре відомий у Кам’янському не лише як досвідчений лікар, а й як менеджер-адміністратор, який вміє вирішувати і медичні, і господарські питання забезпечення нормальної роботи медичного закладу, що важливо у нинішніх ринкових реаліях. Вже вчора Володимир Григорович на новій посаді зустрічав у лікарні швидкої допомоги важливих гостей – мера Каменського Андрія Білоусова та Гендиректора Каметсталі Дмитра Ліппу під час презентації нового медичного обладнання, яке Каметсталь та група Метінвест закупили для лікарні.
Депутат Кам’янської міської ради Ростислав Вінар, який раніше був керівником лікарні швидкої медичної допомоги, призначений медичним директором МЛШМД.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *