Дошкільнята Кам’янського отримали інтелектуальні іграшки

Близько 200 розвиваючих наборів отримали заклади дошкільної освіти Кам’янського.

Про це повідомила голова департаменту з гуманітарних питань Наталя Рева.
Нашій малечі випало зростати у лихий для України час. Але громада міста, міська влада роблять усе можливе, щоб діти менше відчували загрози та могли зростати і навчатися у безпеці.
Кам’янське – єдине місто на Дніпропетровщині, яке завдяки облаштуванню найбільшої кількості укриттів на випадок надзвичайних ситуацій забезпечило безперервну дошкільну освіту для дошкільнят у сорока закладах.
На сьогодні понад п’ять з половиною тисяч дітлахів відвідують дитячі садки, здобуваючи дошкільну освіту у різних формах. А щоб їм в укриттях було не так сумно і страшно, в рамках реалізації проекту «Реагування на надзвичайну ситуацію для задоволення потреб у захисті та освіті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їх сімей в Україні» міжнародна гуманітарна організація «Save the Children International in Ukraine» разом із громадською організацією «ПРОЛІСКА» надали розвиваючі набори саме для укриттів.
«Звісно, краще щоб цими іграшками діти бавилися в групах,- каже регіональна координаторка проекту Тетяна Скляренко,- але ми маємо дбати про стабільний емоційний стан дітей, тому під час тривоги саме ці яскраві іграшки в укритті відволікатимуть малюків від страху та неспокою».
Співпраця Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради з партнерами триватиме і надалі, невдовзі на дошкільнят чекають справжні тренінги з мінної небезпеки, педагогічні працівники також підвищуватимуть свою майстерність на тренінгах, а заклади дошкільної освіти продовжуватимуть отримувати технічну підтримку ПРОЛІСКА і Save the Children? дякуємо!

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *