Гороскоп на 14 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні Овнами керує незнищенний дух суперництва. Довести свою перевагу вам буде не складно, але при цьому намагайтеся не зловтішатися. Тримайтеся принципів справедливості та правил гарного тону.

Інакше фізична перемога обернеться для вас моральною поразкою (а можливо, і несподіваним розривом стосунків). Будьте обережнішими у спортивних змаганнях та в ідеологічних суперечках. У цей час противник має таємні переваги, про які ви можете не здогадуватися.

Телець

Тельцям не варто сьогодні нехтувати турботою про власне здоров’я. Знайдіть потрібну рівновагу між своїми улюбленими задоволеннями, розумовими заняттями, корисною практичною діяльністю та підтримкою фізичної форми.

Якщо ви звикли розпочинати день із пробіжки або комплексу вправ, не захоплюйтесь експериментами, дотримуйтесь стандартного порядку дій. У непередбачених ситуаціях не нервуйте: це може погано позначитися на внутрішньому гормональному балансі.

Близнюки

Складаються відповідні умови для відпочинку. Одягайтеся та спілкуйтеся у своєму улюбленому стилі, не звертаючи уваги на чужі поради. Якщо ви є типовим представником знака Близнюки, інтелектуальне порозуміння сьогодні матиме для вас особливу важливість.

Заради того, щоб поговорити з розумною людиною або опинитися в компанії цікавих людей, ви будете готові багато від чого відмовитися. При цьому ви не вважаєте надто великою жертвою нестачу стандартних зручностей (наприклад, повноцінного харчування чи тиші).

Рак

Сьогодні обставини вносять у плани Раків свої корективи. Аж до вечора вам доведеться балансувати між прагненням до особистого комфорту та бажанням приносити користь близьким людям. У цей час зірки не рекомендують вам ухилятися від побутових обов’язків, а також занять, покликаних зміцнити ваше здоров’я.

Для того, щоб успішно справлятися з сімейними справами, вам знадобляться комунікабельність, винахідливість, стресостійкість, а також готовність дивитися на речі в новому ракурсі.

Лев

Атмосфера цієї доби сприяє Левам, сприяючи якнайшвидшому відновленню їхньої душевної рівноваги. Якщо вам незатишно у своїй оселі, спробуйте змінити обстановку на більш невимушену, цікаву, інформативну чи екстравагантну.

Сьогодні гарний час для несподіваних поїздок, прогулянок та візитів. Вам буде корисною фізична розминка, що розганяє кров по жилах. У супутники (наприклад, на вечірку) вибирайте вже знайому людину, яка розділяє ваші цінності та поважає ваш підхід до життя.

Діва

Сьогодні можлива зміна у грошових планах, в інтелектуальних чи кулінарних уподобаннях. На ваш вибір може вплинути думка друзів, політична ситуація, модна тенденція. Якщо ви є типовим представником знака Діви, зміна обставин може здатися вам занадто різкою.

У цьому випадку розглядайте зміну декорацій як несподівану можливість відійти від нудних правил та здійснити свої надії. Наприклад, ви можете зробити вдале придбання, про яке раніше не дозволяли собі навіть мріяти.

Терези

Настав час скинути тягар минулого. Однак не для всіх Терезів таке завдання буде легким в силу їхньої природної нерішучості. Якщо вам бракує сміливості для останнього кроку, спробуйте взяти приклад з когось іншого.

Не бійтеся здатися оточуючим ексцентричною та непередбачуваною особистістю. Сьогодні власні потреби набагато важливіші за те, що думають про вас сторонні люди. Переживши кризу, ви відчуєте довгоочікувану свободу і почнете відкривати нові горизонти.

Скорпіон

Сьогодні для вас багато означає слово друга чи партнера. Візьміть його до уваги, навіть якщо воно не збігається з вашою власною думкою. Це сприятливий час для поїздок, дискусій, приватних зустрічей, оскільки дає Скорпіонам шанс раціонально обговорити із співрозмовником наболілі теми.

Вашим вдячним слухачем може стати партнер по шлюбу чи об’єкт симпатій. Не забувайте про рівновагу інтересів та рівноправність світоглядів. Не озвучуйте власні гасла, доки не вислухали інший бік.

Стрілець

Цей день порадує Стрільців можливістю закріпити стару дружбу або оновити шлюбну обітницю. А ось нових надійних друзів сьогодні краще не шукати: вони надто схожі на колишніх компаньйонів.

Перш ніж будувати плани на далеке майбутнє, підсумуйте підсумки минулого. Не поспішайте розривати стосунки зі старими однодумцями. Це чудовий момент для зміцнення будь-якого партнерства (особливо якщо воно є неформальним вільним союзом).

Козоріг

Сьогодні зірки радять Козорогам не робити необачних вчинків під впливом спонтанного імпульсу. Не руйнуйте зробленого власноруч і цінуйте партнерство, що склалося у дні випробувань.

Причиною вашої неадекватної поведінки може стати погане самопочуття, поганий настрій, а також ревнощі чи злопам’ятність. Якщо близька людина несподівано змінила плани, спробуйте прийняти це як належне. Поважайте чужу свободу так само, як і власну незалежність.

Водолій

Водоліям час поспілкуватися зі знайомими здалеку, з учителями та учнями, з науковими побратимами чи духовними однодумцями. З деякими з них спілкування продовжиться, але з кимось, можливо, доведеться розірвати стосунки.

Для вашого відпочинку в цей час корисні цікаві інтелектуальні заняття, пов’язані з навчанням або розповсюдженням інформації. Сьогодні не буде зайвою зміна обстановки або спілкування (прогулянка, екскурсія, романтична зустріч, інтернет-серфінг). Можливі мрії про навколосвітню подорож.

Риби

Сьогодні природна тяга до спілкування, нових знань, сімейного світу. Однак багато Риб ризикують пережити непростий день. Є ризик втратити орієнтири та впасти у відчай. Однак можливо, що ви позбавитеся хибних друзів і знайдете нові шляхи реалізації своїх ідей.

У цей час можливі непередбачені ускладнення, пов’язані із правовим аспектом особистих стосунків. Постарайтеся, щоб для вас ця доба стала періодом очищення та звільнення. Це чудовий час для того, щоб скинути непотрібний баласт.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *