Зі святом Покрови, кам’янчани!

Про ситуацію у місті доповів мер Кам’янського Андрій Білоусов у своєму ранковому зверненні.

“За інформацію ОВА, ворог всю ніч атакував область з різної зброї. Наші захисники з повітряного командування «Схід» після опівночі знищили над Дніпровським та Нікопольським районами чотири дрони-камікадзе.
На території Кам’янського за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано. Станом на цю хвилину у місті все спокійно. Бажаю всім мирного дня!

Сьогодні в Україні особливий день – Покрова Пресвятої Богородиці та День захисників та захисниць України.

Шановні Кам’янчани! У день святкування Покрови Пресвятої Богородиці хочу від щирого серця побажати Вам, щоб її заступництво захистило від всіх земних напастей. Нехай Божа Матір завжди оберігає Вас від усіх негараздів, захищає наше місто та всю країну, дарує силу і процвітання. Бажаю, щоб у ваших домівках завжди був затишок, злагода та достаток! Нехай всі молитви будуть почуті!

Починаючи з 2014 року український народ захищає суверенність та незалежність своєї Держави від загарбницьких посягань окупанта. У 2022 році війна стала ще більш масштабною та запеклішою. Ворог не полишає спроб знищити та зламати нас, ми ж, українці, боронимо кожен клаптик рідної землі, свої домівки та майбутнє своїх дітей.
У перші дні повномасштабного вторгнення тисячі наших співгромадян, більшість з яких ніколи не асоціювала себе із військовою справою, не вагаючись стали до лав ЗСУ, тероборони та інших формувань. Нині наші захисники та захисниці звільняють українську землю від окупанта, а ті хто залишився в мирних містах, усіляко допомагають війську здобути довгоочікувану Перемогу.

Від імені усіх кам’янчан та від себе особисто хочу висловити слова подяки кожному українському воїну за те, що на своїх плечах тримає наше мирне небо та виборює нашу свободу. Нехай Божа Матір укриває Вас своїм Покровом, захищає від усілякої біди.
На жаль війна забирає життя кращих синів та доньок України. Не повернулися з неї й десятки кам’янчан… Кожен полеглий в бою захисник, кожне втрачене життя – це непоправна втрата для громади та країни.
Не можливо дібрати слів, які б зменшили біль від втрати на війні сина чи доньки, батька чи матері, брата чи сестри. Це – біль, який супроводжуватиме рідних та близьких загиблих захисників упродовж усього життя. Щиро бажаю родинам загиблих Героїв сил та витримки, аби перенести цей важкий тягар.
Кожен з нас в неоціненному боргу перед полеглими Героями, адже саме їм ми завдячуємо можливістю жити у мирному місті.
Я бажаю усім нам сили, витримки та непохитної віри у щасливе майбутнє України.
Зі святом!” – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *