Кам’янське шанує своїх героїв – фото

У Кам’янському розпочалося святкування Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисників України.
Урочиста церемонія відбулася на Майдані Героїв. У ній взяли участь голова Кам’янської РВА Олег Гапіч, мер Кам’янського Андрій Білоусов, представники силових структур, депутати Кам’янської міськради, активісти політичної партії «Бджола» та громадських організацій, учасники бойових дій, священики. Церемонія традиційно розпочалася Державним гімном України та хвилиною мовчання на згадку про тих, хто загинув за свободу та незалежність нашої країни.
У ході церемонії голова РВА Олег Гапіч та мер міста Андрій Білоусов нагородили тих, хто на фронті та в тилу захищає Україну від зовнішньої агресії.

гапич

Серед нагороджених – військові, бійці тероборони, працівники ДСНС, поліцейські, працівники військкомату.

белоусов

Як наголосив Гапіч, на жаль, сьогодні немає можливості широко відзначити свято, але така нагода обов’язково буде, бо Україна переможе. Ми захищаємо свою землю і не хочемо чужої, і зараз Україна відстоює на свою свободу, а й увесь світ від агресора. Також глава РВА подякував сім’ям загиблих бійців за те, що виховали справжніх патріотів країни.

оба
Від імені ЗСУ заступник командира однієї з військових частин вручив нагороди Олегу Гапичу та Андрію Білоусову на знак подяки за ту допомогу та підтримку, яку голова РВА та мер надають українській армії.

возложение

Потім Гапіч та Білоусов поклали квіти до пам’ятника загиблим за Україну, шану віддали також усі учасники сьогоднішньої церемонії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *