Кубок Луганщини у Кам’янському

16 жовтня у Карнаухівці відбувся турнір з міні-футболу на честь Дня захисника України.

У турнірі взяли участь 5 команд – 4 з Луганщини та 1 з Карнаухівки. Команди грали у групах, найкращі вийшли у півфінали, потім був фінал. У фіналі зустрілися команди «СКВ» (Сєвєродонецьк) та «Будівельник» (Лисичанськ). Гра проходила дуже напружено – у першому таймі «Будівельник» відкрив рахунок, у другому «СКВ» зуміла відігратися, рахунок основного часу 1:1.


Потім були післяматчеві пенальті, і тут пощастило СКВ – вони виграли цей поєдинок і стали переможцями турніру. Нагороди вручав голова Федерації футболу Кам’янського Едуард Коряк. Він подякував усім учасникам за гру та зазначив, що Кам’янське і надалі допомагатиме переселенцям з окупованих областей, а також висловив надію – мине час, українська армія звільнить зайняті Росією регіони, і кам’янчани обов’язково поїдуть туди грати та вигравати турніри.

Луганці подякували міській владі Кам’янського, особисто меру Андрію Білоусову та Едуарду Коряку за організацію таких турнірів, тим більше, що ні керівництво Луганської області, ні Луганська Федерація футболу так і не відгукнулися на пропозицію проводити такі турніри, як сьогодні.

– Дякую всім учасникам за гру, такі турніри ми проводитимемо постійно, – зазначив Едуард Коряк. На медалях, які вручали призерам, відзначено “Луганськ – це Україна”. Також футболісти скандували – «Слава Україні!». І це – головне досягнення того, що сьогодні відбувалося у Карнаухівці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *