Гороскоп на 17 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні ви ризикуєте опинитися у владі сильних переживань. Ваш настрій може аж до ночі залежати від професійних справ, стану здоров’я, сімейних стосунків, фінансового стану.

При цьому улюблені прийоми Овна, наприклад, спроба одним махом розрубати цілий вузол проблем, можуть не дати потрібного результату. Чутливість, інертність, пасивність створять вам перешкоди при спробі розпочати нову справу. Можливо, вас переслідуватиме страх поразки.

Телець

Ви можете не підозрювати про силу своїх емоцій, поки не вступите в діалог із будь-ким. Спілкування з партнером, клієнтом, родичем, супутником здатне виявити і найкращі, і найгірші риси вашого характеру. Сьогодні ви чутливі до думки оточуючих.

Вам не зашкодять такі якості, як дипломатичність, проникливість, вміння врівноважувати свої та чужі інтереси. Дане зауваження має особливу важливість для травневих Тельців: їхня внутрішня і зовнішня рівновага цієї доби найменш стабільна.

Близнюки

Сьогодні у фокус уваги Близнюків потрапляють такі сфери життя, як рутинна праця, лікування хронічних та професійних захворювань. Побутові та офісні турботи можуть бути пов’язані з необхідністю виконувати чорну роботу, що викликає фізичну ворожість або психологічне відторгнення.

Може вимагати особливої ​​ретельності та відповідальності догляд за домашніми тваринами. Небажаними є позапланові заходи, включаючи медичні. Однак є шанс докладно розібратися з негативними сторонами ситуації.

Рак

Ракам цей день надає більшу свободу. Найбільш задоволеними життям будуть представники знаку, зайняті творчістю чи вільною діяльністю, а також ті, хто перебуває на відпочинку. Сьогодні чудовий час для закріплення набутих навичок.

Можна трохи послабити контроль над почуттями, поводитися більш розкуто, покластися на свій внутрішній голос. Ви можете ще раз переконатися у вірності шанувальника (шанувальниці), а також у тому, що ваші діти засвоїли викладені ним суворі уроки.

Лев

Пригнічені переживання можуть зіграти з вами злий жарт. У Левів, які проходять через непросту смугу життя, вони можуть стати причиною психосоматичних розладів. Не вдавайте, що ви нічого не відчуваєте, краще спробуйте знайти для вираження своїх емоцій відповідну форму.

Сьогодні не варто продовжувати сімейну розмову (особливо якщо вона має форму взаємних закидів та критики). Прийнявши кардинальне жорстке рішення щодо сім’ї, будинку, побуту, шлюбу, не поспішайте втілювати свої наміри у життя.

Діва

У цей день ваш розум часто мовчить, зате емоції можуть зашкалювати. У такій ситуації багато Дів не довірятимуть своєму чуттю. Однак зірки стверджують, що цієї доби ви можете повністю покластися на інтуїцію. З людьми, які вас чимось дратують, краще не спілкуватись.

Шукайте тих, хто не судить про вас поверхово та глибоко розуміє ваші проблеми. Можливо, ви знайдете таку людину серед близьких родичів або старих друзів. Нові знайомства, спонтанні зустрічі та поїздки сьогодні безперспективні.

Терези

Попри славу людей раціональних, багато Терезів сьогодні схильні керуватися почуттями. Додатково ускладнити ситуацію може невміння контролювати власні потреби (грошові, майнові, психологічні). Насамперед це стосується молодих та недосвідчених представників знаку.

Це не найвдаліший момент для ухвалення важливого рішення. Має сенс перенести на другий день професійні суперечки, фінансові розрахунки, кардинальне перетворення звичного ритму життя.

Скорпіон

Сьогодні вразливе місце Скорпіонів — інертність, а також схильність глибоко занурюватись у розпочату справу. Якщо ви занадто захопилися, вчорашній діалог ризикує непомітно перетворитися на монолог, а створена команда — скоротитися до однієї людини.

Якщо не знаєте, коли і де слід зупинитися, дотримуйтесь стандартних норм (етикету, розкладу, традицій, принципової схеми, типової посадової інструкції). Не розширюйте коло контактів, краще систематизуйте їх: наприклад, занесіть у щоденник.

Стрілець

Сьогодні один із тих днів, коли Стрільцям протипоказана активність. Ви не багато втратите, якщо відмовитеся від нових ініціатив і не форсуватимете події. Ваша наступальна тактика цієї доби може дати результат, зворотний очікуваному, або взагалі не дати жодного ефекту.

Не виключено, що вас протягом дня супроводжуватимуть таємні переживання з негативним відтінком (страх, ревнощі, депресивний настрій). Якщо ви схильні до хронічних захворювань, вживіть заходів для попередження загострень.

Козоріг

Завдяки проникливості та самовладанню Козорогів цього дня позбавили неприємних несподіванок. Приналежність до цього знака — ваш щасливий квиток. Вам нічого не вартує адаптуватися до непередбачуваного повороту подій, адже ви, напевно, передчували такий сценарій заздалегідь.

Ви легко знайдете вихід із скрутної ситуації і зумієте пояснити, як це зробили. Сьогодні чудовий час для проведення різних майстер-класів, які мають на увазі вивчення теорії та обмін досвідом.

Водолій

Не всякому Водолію припаде до смаку загальна атмосфера цієї доби. Найгірше вже позаду, але неприємні відчуття можуть переслідувати вас весь день. Можливо, сьогодні залишатимуться напруженими ваші стосунки з начальником, колегами чи батьками.

Наберіться терпіння і не дивіться на життя надто похмуро. Якщо ви помилилися, визнайте свою поразку і зробіть належний урок на майбутнє. Якщо хтось не зрозумів вас, дайте цій людині час подумати і перейнятися вашими ідеями.

Риби

Позбавити Риб внутрішньої стійкості сьогодні неможливо. Завдяки їй ви чудово почуватиметеся в будь-якій ситуації. Це гарний час для продовження розмови, листування, поїздки, але для початку подібних заходів він не дуже вдалий.

Цієї доби можна приділити більше часу контактам з іноземцями, підготовці до подорожі, вивченню іноземної мови. Вам також будуть корисні заняття, присвячені розширенню кругозору, освіті та самоосвіті, зміцненню світоглядних позицій.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *