Гороскоп на 18 жовтня 2022 року

Овен

Овнів із самого ранку тягтиме на авантюри, ініціативи обіцяють відмінний результат. Сьогодні чудовий час для занять спортом, для діяльності комівояжера, перекладача, рекламника, далекобійника чи програміста. Адаптація до незнайомих місць та людей буде дуже швидкою, особливо у процесі активної роботи.

В цей час можливі приємні несподіванки, що відкривають перед вами нові горизонти. Ви можете спонтанно розпочати бізнес з іноземними партнерами або попри всі прогнози здобути спортивну перемогу.

Телець

Діловитість та оперативність Тельців сьогодні проявляється у кризових ситуаціях. Поки не пролунав грім, ви можете спокійно вдаватися до своїх улюблених занять. В цей час варто бути обачнішими у справах, пов’язаних з фінансовими та податковими операціями, дальніми перевезеннями, митними процедурами.

Якщо вас намагаються залучити до авантюри, не поспішайте погоджуватися. Не виключено, що пропозиція виявиться сумнівною і навіть небезпечною. Вас можуть підвести навіть ті люди, яких ви вважали за надійних партнерів.

Близнюки

Близнюкам варто жити власним розумом. Надмірна довіра, особливо до незнайомця, може обернутися для вас розчаруванням, соромом, невпевненістю чи іншими неприємностями. Приємними рисами ділового (любовного) суперництва сьогодні будуть освіжаючий азарт, інтрига, надія знайти новий шлях до мети.

Зворотною стороною медалі стане надто гостра боротьба. Ймовірно, що конкуренти почнуть застосовувати проти вас нечесні прийоми. У цей час небажано укладати договір, одружуватися, відкривати бізнес.

Рак

Ракам сьогодні потрібні бійкість, віра в себе і у свою справу. Без цього буде немислимий кар’єрний ривок чи виконання оригінального бажання. Робота не здасться вам складною, якщо ви керуєтеся високими ідеалами. Зарядитись енергією на весь день вам допоможе ранкова пробіжка на свіжому повітрі.

У цей час можливий службовий чи домашній аврал. Будьте обережнішими у поводженні з ліками, інструментами, технікою, спорядженням, хімікатами, у контактах з тваринами, у спілкуванні з іноземцями та медиками.

Лев

Дійте і вірте в успіх. Таланти Левів сьогодні затребувані та не залишаться поза увагою. Перед вами відкриваються блискучі можливості в галузі спорту, бізнесу, реклами, медицини, туризму, розваг, шоу-бізнесу. Можливий інтерес до азартних ігор, до таємних чи не зовсім чесних прийомів ведення справ.

Любовна ініціатива матиме яскраві, але несподівані та подвійні наслідки. Ви легко візьмете керування стосунками на себе. Але чим сильніше ви будете захоплені, тим швидше потрапите в мережі спокуси.

Діва

Непростий та досить травмонебезпечний день. Дівам, народженим у серпні, слід бути особливо обережними. Сьогодні зростає ризик нещасних випадків, травм, отруєнь, психологічних стресів. Домашні проблеми доведеться вирішувати терміново, можливо, в умовах невизначеності.

Акуратніше поводьтеся з технікою, інструментами, гострими та гарячими предметами. Уникайте участі у ділових аферах. В цей час можуть бути дуже неприємними наслідки алкогольної чи лікарської залежності.

Терези

Від міркувань та обміну думками сьогодні доведеться швидко переходити до вчинків. День обіцяє стати особливо насиченим для Терезів, які водять машину, мають справу з медициною чи сферою туризму, зацікавлені в активному спілкуванні з представниками інших міст та країн.

У цей час слід бути уважнішими, користуючись послугами інформаційних, транспортних та технічних сервісів. У дорозі слід остерігатися шахрайства та подвійних ситуацій. По можливості не просіть поради та допомоги у незнайомих людей.

Скорпіон

Грунтовний підхід до справи сьогодні може раптово змінити авантюризм, безвідповідальність, підвищена збудливість. Скорпіони, які наївно вірять у диво і в чужу доброту, ризикують втратити частину свого капіталу. Це не найкращий час для ділових ризиків.

Не рекомендується купувати квитки на поїзд або літак, вирушати в далеку дорогу. Не бажано захоплюватися біржовими спекуляціями, обміном валюти, банківськими операціями, азартними іграми (особливо у поспіху чи сумнівній обстановці).

Стрілець

Природні переваги Стрільців (активність, гумор, заповзятливість, артистизм) сьогодні проявляються яскраво. Перш ніж діяти, переконайтеся, що ви на правильному шляху, не стали жертвою обману чи ілюзій.

Після цього можете сміливо грати роль ділової людини, мандрівника, спортсмена, волонтера, водія, мисливця, військового, митника, представника іноземної фірми. Якщо ви маєте інтелектуальний склад розуму, вас може спокусити участь у наукових, релігійних чи політичних дебатах.

Козоріг

Традиційний стиль дій Козорогів сьогодні погано узгоджується з обставинами. Шалений ритм, в якому живуть оточуючі, може здатися вам не комфортним і навіть небезпечним. Утримайтеся від масштабних починань. Не варто проявляти ініціативу у спілкуванні з іноземцями.

Уникайте прямої участі в інтригах і секретних операціях, а також у справах, де потрібно поступитися моральними цінностями. Але не відмовляйте собі в задоволенні зайнятися якоюсь оригінальною незвичною справою, якщо вам цього хочеться.

Водолій

Природна потреба Водоліїв у волі сьогодні посилиться і може набути нестандартної форми. Вас може залучити неофіційна робота (благодійна акція, волонтерство, захист чужих свобод, просвітницька діяльність).

Не виключено, що ви захочете винагородити себе за недавні поневіряння. Якщо ви маєте намір подуріти або зважилися на пригоду, заздалегідь подумайте про наслідки, особливо фінансові. Будьте уважні: деякі з ваших однодумців можуть бути людьми з подвійним дном.

Риби

Ви прагнете пригод та змін, але вам важко керувати своєю енергією. Як і багатьом Рибам, вам може заважати розкиданість інтересів. Якщо ви здійснили промах, не вважайте, що день минув марно. Не виключено, що сьогодні ви опинитеся в забавному, але при цьому вельми повчальному положенні.

Навчайтеся як на своїх, так і на чужих помилках. Обережніше поводьтеся з технікою, алкоголем, ліками. Уникайте дратівливості: вона погано позначиться на вашому настрої, поведінці, самопочутті, кар’єрі та репутації.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *