Попереду футбольна субота Кам’янського

Як ми вже повідомляли, у Кам’янському наближається до завершення осіння першість міста з футболу.

У фінал турніру, який проходив по-справжньому цікаво, у лізі А вийшли команди «АФК» та «Атлетік». Фінальний матч, нагадаємо, відбудеться у суботу, 22 жовтня, на стадіоні 18-ї школи, початок о 15 годині.

Також, як повідомили у Федерації футболу міста, буде розіграно і третє місце у лізі А, його оспорюватимуть невдахи півфіналу – «Рапід» та «Сталь». Матч між ними відбудеться тоді ж, у суботу, на стадіоні ДЮСШ №2 на лівому березі, початок о 12 годині.

Нагадаємо, у півфіналах «Рапід» розгромно програв «АФК» 2:7, а «Сталь» не змогла нічого розумного протиставити «Атлетику» 1:4. Тепер ці команди явно намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками та спонсорами. Фаворитом поєдинку вважається досвідченіший «Рапід», але молода «Сталь» теж може здивувати всіх, як це було нещодавно, коли вона змусила відіграватися «АФК», «академіки» лише за допомогою пенальті втекли від поразки, рахунок тоді був 1:1.

Крім того, 22 жовтня не лише завершуються футбольні поєдинки на відкритих полях, а й стартує першість Кам’янського з міні-футболу на закритих майданчиках. У турнірі заявились 22 команди, вони розбиті на 3 ліги. Ігри відбуватимуться по суботах та неділях.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *