Categories: Події

Надзвичайні події, що трапилися в Кам’янському минулого тижня

За минулий тиждень пожежно-рятувальні підрозділи Кам’янського району здійснили  31 оперативно-рятувальний виїзд, з них: 18 разів на пожежі; 6 разів на допомогу населенню та екстреним службам, 6 разів на інформацію не підтвердилась, 1 раз на хибне спрацювання АПС. За минулий тиждень загиблих не було, врятованих та постраждалих 3 особи.

Серед основних надзвичайних ситуацій, які трапились на території міста Кам’янське.

12 жовтня близько п’ятої години дня надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на Єлизаветівському шосе. Зі слів очевидців орієнтовно водійка легкового автомобіля “Kia Ceed” не впоралась з керуванням та зіткнулась з маршрутним автобусом “Дніпро-Кам’янське”, який рухався з Кам’янського, внаслідок чого маршрутний автобус з’їхав у кювет та похилився на бік.

На місці події було задіяно екстрені служби – порятунку, швидкої та поліції, загалом  23 особи та 4 одиниці техніки. В результаті ДТП постраждало 2 особи, серед яких одна дитина.

16 жовтня близько дев’ятої години ранку надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння по 6-му провулку Вечірньому горить господарча споруда. На місце події було направлено черговий караул 8 та 7 ДПРЧ 1 ДПРЗ. По прибуттю та після проведення розвідки було встановлено, що в середині господарчої споруди горить сіно та господарче майно на загальній  площі 20 м2. За допомогою подачі одного ствола “Protek” о 09 год. 24 хв. дана пожежа була ліквідована. Загалом було залучено 2 одиниці техніки та 13 чол. о/с. Причину пожежі встановлюються слідчі національної поліції.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся легкоатлетичний пробіг

Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні у Кам’янському на набережній Лівого берега відбувся…

9 години ago

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

12 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

14 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

15 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

15 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

16 години ago