Гороскоп на 19 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні Овнам буде важко задовольнити свій природний потяг до ясності та чесності. Навколо занадто багато заплутаних ситуацій, що часом сягають корінням у недавнє минуле. Не виключено, що причиною буде надлишок знайомств та контактів, через що буде складно зосередитися на чомусь одному.

Одним Овнам буде складно розібратися у службових відносинах, іншим — у любовних симпатіях чи численних зв’язках із закордонними кореспондентами. Але оптимізм та енергію представники цього знака збережуть, попри все.

Телець

Протягом усього дня удача буде спокушати і манити вас випадковим везінням. Не виключено, що з’явиться перспектива додаткового заробітку, надія на легкі доходи, ймовірність фінансової чи іншої протекції, можливість любовного захоплення, що хвилює, шанс вирушити в далеку поїздку.

Збити вас зі шляху не так просто, як здається. Більшість Тельців сьогодні інстинктивно відкине сумнівні шляхи і в результаті вибере найзвичніше, практичне, безпечне рішення.

Близнюки

Остаточне та безповоротне рішення сьогодні неможливе. Не поспішайте погоджуватися на привабливу пропозицію: вже наступного моменту ситуація може стати іншою. Нескінченні пошуки ідеалу можуть змусити вас та вашу половину постійно змінювати плани, відкладаючи фінальний крок.

На цей день не варто призначати офіційне оформлення довготривалого союзу (особливо шлюбного). Близнюки, які зважилися на подібний крок, ризикують все життя сумніватися у правильності свого вибору, а також у щирості почуттів партнера.

Рак

Улюблене заняття, симпатичні помічники, солідні клієнти — і типовий Рак із головою піде у розпочату справу. Додатковою красою дня буде можливість одночасно працювати, розширювати кругозір та фліртувати. У процесі роботи ви можете познайомитись з новими людьми або зіштовхнутися з тими, кого знали раніше.

Можливо, сьогодні для когось ви гратимете роль наставника. День буде особливо насиченим, якщо ви працюєте в іноземній фірмі, турагентстві, видавництві, лікарні, аптеці, ВНЗ.

Лев

Всі Леви сьогодні обдаровані вмінням використовувати додаткові шанси та вправно знаходити вихід із будь-якого лабіринту. Ніщо не зіб’є вас з правильної дороги. Перешкод, які бентежать інших, ви можете просто не помічати. У справах серцевих ви здатні успішно балансувати між кількома одночасними захопленнями.

А ось шопінг може стати для вас руйнівним, особливо в товаристві друзів та жінок. У вітринах і на прилавках стільки спокус, що ваша рука мимоволі потягнеться до гаманця чи кредитки.

Діва

Сьогодні Діви одержимі прагненням досконалості, їхні запити не назвеш скромними. Вас можуть переслідувати мрії про додаткові блага, манити пільги та привілеї.

Предметом ваших мрій може стати кар’єрне зростання, щедре фінансування, нове придбання, розширення домашнього простору, престижний шлюб. Можливе посилення релігійності. На заваді активності та причиною розбіжностей з оточуючими можуть стати лінь, зарозумілість, сентиментальність, зайва тяга до комфорту.

Терези

Терези аж до ночі оточені цікавими людьми та вдалими можливостями. Вони можуть отримати доступ до будь-якого джерела інформації та довідку з будь-якого питання. Сьогодні чудовий час для спілкування з іноземцями та приїжджими, для діяльності викладача, екскурсовода, перекладача чи контент-менеджера.

Але відмовтеся від усього, що веде до погіршення вашого самопочуття, не вписується у ваші естетичні канони, посилює таємну невпевненість у собі. Відкинувши кілька зайвих шансів, ви нічого не втратите.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні будуть поганими фінансистами. Ви здатні спустити свої та чужі гроші на одяг, прикраси, сувеніри, задоволення чи навіть кинути їх на зелене сукно ігрового столу. Приваблива авторитетна людина здатна розкрутити вас на додаткові і часом непотрібні витрати.

Цього дня може виявитися руйнівним відвідування магазинів, особливо модних бутіків. Прибуток від угоди (а також вигода від шикарного придбання, знижки, компенсації збитків) буде не таким великим, як вам хотілося б.

Стрілець

Нестача міри та смаку сьогодні плутає всі карти Стрільців. Вас захоплять різні цілі (кар’єрні, любовні, фінансові), причому кожну ви будете переслідувати з ентузіазмом. Можливі завищені надії, надмірна сентиментальність, невміння встояти перед красою, грошима, спокусою.

Вам завжди здаватиметься, що найкраще ще не трапилося, але воно чекає на вас за наступним поворотом. У пориві почуттів ви можете пообіцяти іншим золоті гори. Переслідуючи успіх, не ставайте заручником службового роману.

Козоріг

Протягом дня у Козорогів можливі непередбачені, але вдалі повороти подій. Вони можуть бути пов’язані з навчанням, науковою кар’єрою, фліртом, зарубіжними зв’язками. Користуйтеся ними, але не відволікайтеся від свого основного завдання.

Занадто часто дивлячись убік, ви ризикуєте непомітно звернути з магістрального шляху. Сьогодні ви можете бути схожими на дитину, яка постійно вимагає купити їй нову іграшку. Зберігайте тверезість свідомості і не зраджуйте своїм головним цілям.

Водолій

Прихильність до однодумців, що властива всім Водоліям, сьогодні зростає. Вона може набути форми захоплення, обожнювання і навіть божевільної пристрасті. Не виключено, що ви будете втягнуті в любовну історію із сильною романтичною складовою.

Спільність соціальних чи релігійних поглядів може підлити олії у вогонь, ще більше посилюючи взаємну тягу. Не забувайте, що такий сюжет може мати не лише позитивний бік. Він здатний привнести у ваше життя фінансовий, емоційний чи побутовий дискомфорт.

Риби

Сьогодні велелюбність разом із цілеспрямованістю і допитливістю — головна зброя Риб на шляху до успіху. Не дивуйтеся, якщо ваше захоплення шефом чи наставником плавно перейде у бурхливий роман із ним. Можливо, саме ця людина виявить ініціативу, а ви за своєю добротою не зможете відхилити пропозицію.

Пам’ятайте, що симпатії цієї доби не надто міцні. Те, що сьогодні здається вам вершиною щастя та піком кар’єри, завтра може виявитися приємним спогадом та пройденим рівнем гри.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *