У Кам’янському засідали керівники громад району

Про це повідомляє голова РВА Олег Гапіч.

«Сьогодні, разом з головою Кам’янської районної ради Максимом ЧЕХУТОЮ, в залі засідань районної військової адміністрації провів робочу нараду з усіма головами територіальних громад нашого району.
В нараді також взяли участь заступники голови та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.
Розпочали нараду з приємного заходу. За активну громадську позицію, невтомну працю задля Перемоги українського народу, значний внесок у забезпечення боєздатності військової частини А7222 та з нагоди Дня захисників і захисниць України Подякою командира військової частини А7222 були нагороджені: голова районної ради Максим ЧЕХУТА, Верхньодніпровський міський голова Геннадій ЛЕБІДЬ, Вільногірський міський голова Володимир ВАСИЛЕНКО, Вишнівський селищний голова Олександр КОЛЄСНІК, Лихівський селищний голова Лариса САВЧЕНКО, Затишнянський сільський голова Володимир ЗУБАРЄВ, Саксаганський сільський голова Олег БАБЕЦЬ.
Ми і надалі будемо допомагати нашому батальйону територіальної оборони та оперативно вирішуватимемо їхні потреби.
Під час наради обговорили питання спільної роботи в умовах воєнного стану, виконання бюджету за 9 місяців поточного року, ходу підготовки до осінньо-зимового періоду об’єктів житлово-комунального господарства, забезпечення надання соціальних гарантій та допомоги внутрішньо переміщеним особам, підготовку органів управління, населення до можливих надзвичайних ситуацій в разі загрози радіаційного та ядерного характеру, запобігання кібератакам та захисту інформації, а також ряд інших питань.
Сьогодні ми є надійним тилом для наших Збройних Сил, тому всі наші зусилля направлені на допомогу нашим військовим, забезпечення економічного розвитку наших територій, допомогу нашим громадянам, які покинули свої домівки та оперативне реагування на всі виклики.
Всі заплановані для розгляду питання було вирішено. Надані пропозиції та зауваження будуть враховані при прийнятті відповідних розпоряджень та доручень начальника райвійськадміністрації.
Дякую нашим міським, селищним, сільським головам за конструктивну роботу та ефективну співпрацю», – пише Гапич у соцмережах.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *