У Кам’янському чоловік пограбував пенсіонерку

За пограбування жінки похилого віку поліцейські Кам’янського затримали 21-річного чоловіка. Він відібрав у 68-річної потерпілої сумку з грошима, документами та продуктами.

Про це повідомили у поліції Кам’янського.

Злочин трапився 18 жовтня, близько 21:00, біля під’їзду будинку. Поліцейські встановили, що коли жінка поверталася з магазину додому, до неї підбіг невідомий і зірвав сумку з плеча, після чого втік.

Жінка розповіла про злочин доньки, яка одразу зателефонувала до поліції та надала приблизний опис підозрюваного. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам’янського РУП відпрацювали територію району та затримали нападника. Ним виявився 21-річний місцевий хлопець. У нього вилучили гроші та документи пенсіонерки, а у сусідньому під’їзді знайшли сумку потерпілої.

Чоловіка затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням із Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *