Гороскоп на 20 жовтня 2022 року

Овен

Задумане почнеться з невдачі чи відстрочки. На втіху зірки натякають на тимчасовість і нетривалість перешкод. Якщо вам не терпиться якнайшвидше досягти свого, не ломіться в зачинені двері, використовуйте дотепний обхідний маневр.

Відкритій та незалежній натурі Овна сьогодні важко змиритися з цим, але нічого не вдієш. Відступ на запасний шлях може стати у нагоді вам у спілкуванні з батьками, зі старшими за віком людьми, а також з тими, з ким у вас спочатку не ладналися стосунки.

Телець

Сьогодні Тельців підтримує інстинктивна впевненість у собі та у правильності своїх дій. Програма дня буде спланована до дрібниць. Однак ця доба не найкращий момент для невимушеного відпочинку та вільного вираження почуттів.

Вам можуть стати на заваді непередбачувані зовнішні події, над якими ви не владні. Щоб отримати максимум задоволення від романтичного побачення, улюбленого творчого заняття чи спілкування з дитиною, перенесіть основну частину заходів на наступний день.

Близнюки

Доля сьогодні не надто прихильна до Близнюків. Від удачі, до якої ви звикли останніми місяцями, доведеться трохи відпочити. Вас можуть позбавити оптимізму несподівані зміни у планах, побутові обмеження, непередбачені вчинки друзів.

Однак це ще не привід для похмурих думок та негативних емоцій. Не піддавайтеся страху самотності та комплексу неповноцінності. Якщо ви опинилися у несприятливій ситуації, шукайте допомоги у батьків чи інших членів сім’ї.

Рак

Поведінка друга чи партнера сьогодні не відрізняється передбачуваністю. Вам може не сподобатися його холодність чи екстравагантність. Душевне тепло, яке так цінують Раки, може виявитися недоречним та незатребуваним.

Не втрачайте надії: порозумітися цілком реально. Для цього дозвольте іншій людині впоратися із проблемами самостійно. Не нав’язуйте її свого розуміння життя та власного стилю вираження почуттів. У другій половині доби ви переконаєтеся, що вас дуже люблять і цінують.

Лев

Плани, пов’язані з творчістю чи відпочинком, Левам доведеться переглянути або навіть відкласти. Не виключено, що саме на ваші плечі сьогодні ляже відповідальність за домашні справи та планування сімейних заходів.

Перешкодою до вашої свободи та незалежності може також виявитися погане фізичне самопочуття. У цьому випадку віднесіться дбайливіше до свого організму (не допускайте переохолодження, не захоплюйтеся жорсткими дієтами).

Діва

Інтуїція вас не обдурила: ви на вірному шляху. Але задуми доведеться переглянути. Побачення, вечірка, домашні посиденьки можуть несподівано бути перенесені на інший день. Поведінка дитини сьогодні може виявитися примхливою і непередбачуваною (наприклад, вона відмовиться спілкуватися з друзями).

Ніжні любовні стосунки може ненадовго затьмарити напад ревнощів. Дівам творчого складу не варто дивуватися, якщо креативне натхнення раптом покине їх або зробить оригінальний новий віраж.

Терези

Засобом, що полегшує життя Терезів, сьогодні є помірність. Реагуйте спокійніше на побутові негаразди, критику батьків, витівки домочадців. Це не найкращий день для спілкування та прийому гостей. Не завадить вміння обмежувати себе (особливо, якщо воно диктується поточним станом здоров’я).

У той же час, стриманість емоцій та скромність гастрономічних запитів не обов’язково перетворювати на повний аскетизм. Більшість обмежень, на які ви себе в цей день наражаєте, будуть тимчасовими.

Скорпіон

Поруч із вами сьогодні можуть виявитися екстравагантні особи. Вас може здивувати дивна поведінка родича. Запланована поїздка може бути відкладена через об’єктивні зовнішні причини. Якщо вона все ж таки відбудеться, її сценарій і мета можуть кардинально змінитися.

Можливі пригоди у дорозі, у натовпі. Найбільш мудрі Скорпіони віднесуться до непередбачуваної зміни обставин спокійно і дозволять життю текти своєю чергою. Приєднуйтесь до них, і цей день залишить у вас не найгірші враження.

Стрілець

Сьогодні може похитнутись ваша матеріальна стабільність. Ви можете зробити непередбачене придбання або, навпаки, раптово відмовитися від запланованої покупки. Це не найкращий день для починань та експериментів, тому що в найбільш невідповідний момент вам може не вистачити грошей.

Стрільцям, які мріють про ідеальний любовний роман, не варто призначати на цю добу побачення. Приємному спілкуванню завадить взаємна сухість відчуттів, сором’язливість, затисненість або некеровані зовнішні обставини.

Козоріг

Можете сміливо керуватися індивідуальними потребами та смаками. Виняток зробіть лише для тих, кого вважаєте невід’ємною частиною свого життя (наприклад, одруженого партнера). Не створюйте своєю поведінкою, що викликає, стресових ситуацій: ви ризикуєте постраждати від них в першу чергу.

Козорогам, які живуть у сім’ї, варто бути поступливішими у спілкуванні з близькими і ставитися філософськи до побутових проблем. Домашній аврал, сімейна сварка, подружній конфлікт сьогодні можуть позбавити вас внутрішньої та зовнішньої рівноваги.

Водолій

Цей день не личить для розширення кола знайомств. Він також не годиться для вираження палких почуттів та пошуку пригод. Замісь розгульного способу життя варто віддати перевагу більш скромному існуванню. Не виключено, що сьогодні вас щось таємно вразить і спантеличить (наприклад, різка зміна ваших чи чужих настроїв).

Ви можете пережити короткий, але болісний період переоцінки цінностей. Загострення захворювання, розчарування у дружбі чи інша прихована проблема можуть підштовхнути вас до тимчасового усамітнення.

Риби

Якщо напередодні вам здалося, що вирішили всі свої завдання, ви явно помилилися. Сьогодні ви зрозумієте, що у небесної канцелярії свої плани і що ви не завжди вільні міняти їх на власний розсуд. Цього дня може бути нелегко Рибам, які звикли покладатися на друзів чи старших людей.

Щоб перепад настроїв не став надто болючим, спробуйте тимчасово відмовитися від недавніх планів та поглянути на обставини під новим кутом. Не витрачайте гроші на оригінальні покупки, якщо в цьому немає нагальної потреби.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *