Ця ніжна та легка закуска точно не залишить нікого байдужим і обов’язково сподобається вашим гостям. Легка текстура та пікантний смак – це те, що зробить салат “Морквяні гніздечка” родзинкою столу. Готується він досить швидко із простих та недорогих інгредієнтів.
Складові
2 брикети локшини швидкого приготування, 3 відварені яйця, 3-4 середні моркви, 2-3 зубчики часнику, 4 ст. л. сметани, 6-8 ст. л. майонезу (за смаком), сіль, перець, зелень на ваш смак.
Приготування
Змішати сметану та 4-5 ст. ложок майонезу.
Локшину розкришити і додати до суміші, що вийшла. Добре перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
У цей час моркву очистити та натерти (краще на тертці для корейської моркви). Яйця натерти на тертці, часник подрібнити.
Змішати набряклу локшину з морквою, часником і яйцями. Спробувати. Якщо потрібно, додати спецій та ще майонезу.
Залишити салат на годину. Потім викласти його за допомогою круглої чашки порціями на листя салату. Прикрасити зеленню. Але можна подавати і стандартно у салатнику.
Готуйте та смакуйте із задоволенням.