Чи чекати сьогодні в Кам’янському планового відключення електроенергії

У четвер, 20 жовтня, по всій Україні від 07:00 ранку до 23:00 вечора можуть вимикати електроенергію. Відключення будуть почергові – тривалість черги визначає обленерго, але не більше 4 годин.

Про це повідомили в “Укренерго“.

Як повідомили в АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ, наразі графік стабілізаційних відключень у Дніпропетровській області не застосовується.

“Графік буде застосовано тільки у разі, якщо у державної енергокомпанії НЕК Укренерго виникне потреба збалансувати енергосистему. Слідкуйте за оновленнями сайту.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців міста споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії у пікові години: з 8:00 до 11:00 та з 17.00 до 23.00. Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, а також кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло”, – йдеться у повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *