Де у Кам’янському можна отримати безкоштовну правову допомогу

Жителі області та переселенці можуть отримати безкоштовну правову допомогу у Дніпропетровській області. Онлайн, телефоном та офлайн у спеціальних центрах. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Кожен має право на безоплатну правову допомогу. А ще треба знати, куди можна за нею звертатися. Для цього в області є спеціальні бюро та центри, де готові проконсультувати», – наголосила директор юридичного департаменту Дніпропетровської ОВ Лілія М’яка.

Осередки є у Дніпровському, Кам’янському, Криворізькому, Нікопольському та Павлоградському районах. Там у будні приймають фахівці-юристи. Контактна інформація та розклад роботи – за посиланням.

Отримати безкоштовну правову допомогу можна і в деяких ЦНАПах області. Зокрема, у двох Дніпровських центрах надання адмінпослуг – Лівобережному та Правобережному. Там приймають спеціалісти департаменту правового забезпечення Дніпровської міськради. У понеділок – на лівому березі, у п’ятницю – правому. З 10:00 до 13:00.

«Наші фахівці роз’яснюють, допомагають складати заяви та звернення. Окрім документів процесуального характеру. Тих, хто прямує до суду», – наголосила заступник начальника управління департаменту правового забезпечення Дніпровської міськради Світлана Конарьова.

Також працює всеукраїнська «гаряча лінія» 0 800 213 103, телеграм-бот «Правова допомога протидії насильству», мобільний додаток «Твоє право» та інформаційні платформи. Насамперед, для людей, які постраждали від війни. Також задля отримання безкоштовної правової допомоги можна звернутися до співробітників Юридичного департаменту Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *