На Дніпропетровщині пропонують мікрогранти

Понад 80 підприємців із Дніпропетровщини отримали мікрогранти за державною програмою «еРобота». Загалом на понад 18,7 млн ​​грн.

Кошти можна використовувати на розвиток або створення бізнесу, втілення стартапів. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Вже понад 80 підприємців регіону підписали договори на здобуття державних мікрогрантів. Подати заявку та спробувати отримати гроші може кожен. До 250 тис. грн. – щоб розпочати будь-який мікробізнес чи розширити власну справу», – зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОВ Володимир Орлов.

Мікрогранти на старт та розвиток бізнесу – найпопулярніша програма проекту «еРобота». Щоб скористатися шансом отримати кошти, слід подати заявку та подати бізнес-план. Основна вимога – вона має передбачати створення нових робочих місць. За одне платять 150 тис. грн., два – 250 тис. грн. Брати участь можуть як підприємці-початківці, так і люди з досвідом у бізнесі. Заявки слід подавати на порталі Дія. Переможців обирає спеціальна комісія.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *