На Дніпропетровщині відключають світло неекономним установам

У Кривому Розі влада відключала електроенергію деяким установам, повідомляє telegraf.com.ua.

У зв’язку з масованим обстрілом російськими окупантами України постраждала і критична інфраструктура, що призвело до закликів влади економити електроенергію в усіх українських областях. Однак багато закладів не дотримуються правил, тому у місті Дніпропетровській області до цього поставилися дуже серйозно. Там правоохоронці самостійно вимикали світло всім, хто цього не зробив.

Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, з 17.00 20 жовтня до глибокої ночі 19 зведених бригад, які включали і представників правоохоронних органів, патрулювали вулиці у всіх районах міста на Дніпропетровщині.

“Незважаючи на приписи відключити зовнішню рекламу та ілюмінацію на всіх об’єктах бізнесу, знайшлися ті, хто вирішив, що наша спільна справа щодо змісту “енергетичного фронту” їх не стосується. Розмова була короткою, а в основному навіть без розмов бригади примусово відключили від електропостачання 70″ комерційних об’єктів”, – заявив Вілкул.

Крім того, він зазначив, що весь Кривий Ріг переважно “показав справжню згуртованість, дисципліну та витримку”.

Мешканців Дніпропетровщини просять продовжити заощадження електроенергії, наразі це необхідно.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *