Міська комісія ТЕБ та НС вирішила посилити обмеження на споживання електроенергії у Кам’янському

Внаслідок ударів по об’єктам енергетичної інфраструктури Дніпропетровської області та країни виникла потреба в дотриманні режиму максимальної економії електроенергії споживачами усіх категорій.

Відповідне рішення про посилення обмеження на споживання електроенергії на території, підзвітній Кам’янській міській раді затвердила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №12 від 20.10.2022).

Так, суб’єкти господарювання усіх форм власності мають невідкладно вжити вичерпних заходів щодо обмеження на споживання електроенергії: вимкнути вуличне освітлення, вивіски, борди, зайве освітлення в магазинах, кав’ярнях, торгівельно-розважальних центрах та інших закладах. Також мають перенести, за можливості, проведення будь-яких ремонтних робіт на денний час, а там де дозволяє технологічний процес виробництво повинно бути призупинено, або працювати не на повну потужність.

Населення має обмежити споживання електроенергії з 07:00 до 23:00 усіма доступними засобами, а саме: не користуватися потужними кондиціонерами, пральними машинами, обігрівачами, бойлерами, обмежити використання електрочайників, електроплит та інших приладів, які потребують багато енергії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *