«Бронзова» сенсація у Кам’янському

У Кам’янському завершується Осінній чемпіонат міста з футболу.
Сьогодні на стадіоні ДЮСШ №2, що на лівому березі, відбувся матч за третє місце між командами «Рапід» та «Сталь». Перед початком гри фаворитом вважалася команда «Рапід»: по-перше, там досвідченіші футболісти, по-друге, «Рапід» розгромно поступився у півфіналі команді АФК (2:7) і явно мав прагнути реабілітуватися. Спочатку гра так і складалася – “Рапід” атакував великими силами. Проте, іноді ударам «рапідівців» не вистачало точності, іноді блискуче грав воротар «Сталі», інколи ж просто самовіддано діяли захисники «сталеварів».

Ближче до кінця першого тайму спрацювала стара футбольна істина – не забиваєш ти, забивають тобі: під час однієї з небагатьох контратак «Сталі» воротар «Рапіда» відбив м’яч перед собою, найквапливішим виявився нападник «сталеварів», який відправив м’яч у ворота. Перший тайм так і закінчився – 1:0 на користь “Сталі”.

На початку другого тайму «Рапід» знову почав атакувати великими силами, проте невдовзі на команду чекав «холодний душ»: «Сталь» під час швидких контратак забила другий і третій м’яч. Після цього гра вирівнялася, але більш успішною була «Сталь», і вже до середини другого тайму рахунок став 5:0 на її користь. Лише ближче до кінця гри “Рапіду” вдалося “розмочити” рахунок – захисник “Сталі” зрізав м’яч у власні ворота. Тим не менш, переможну крапку все ж таки поставила «Сталь», забивши під завісу зустрічі шостий м’яч. Загальний підсумок матчу 6:1 на користь “Сталі”.

Бронзові медалі турніру “сталеварам” вручив начальник управління молоді та спорту Кам’янської міської ради, голова Федерації футболу міста Едуард Коряк. Він зазначив, що молодіжна команда «Сталь» – справжня сенсація турніру, та побажав команді подальших успіхів. У відповідь тренер і футболісти «Сталі» тепло подякували міській владі та особисто Едуарду Коряку, завдяки яким вдалося не лише сформувати команду, а й гідно виступити у престижному міському турнірі.
Фінальний матч Осінньої першості Кам’янського відбудеться сьогодні на стадіоні ЗОШ №18, зустрічаються команди АФК та ​​«Атлетік». Очікуються почесні гості. Початок зустрічі о 15.00.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському відбувся квест до Всесвітнього дня музеїв від ГО «Молода Бджола»

10 команд занурились в захопливий світ української історії та культури, виконуючи різні завдання на локаціях…

8 години ago

Школярів Кам’янського вчили безпеки

Рятувальники та поліцейські провели лекцію в Мобільному класі безпеки В навчальному закладі у місті Кам’янське…

12 години ago

У Кам’янському затримали вуличних грабіжників

Пограбували посеред вулиці: поліцейські Кам’янського затримали двох підозрюваних. Зловмисники підбігли до жінки ззаду та відібрали…

12 години ago

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

13 години ago

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…

13 години ago

Освітні діалоги: Київ-Кам’янське

17 та18 травня команда з 20 керівників ЗЗСО Камʼянського разом з директором департаменту освіти Наталією…

13 години ago