Відключення світла на Дніпропетровщині: графік на наступний тиждень

На Дніпропетровщині запровадили часткові відключення електрики – за розпорядженням НЕК «Укренерго».

Вони проходитимуть згідно з графіком і лише в окремих містах та селах. Максимум – на 4:00 для кожного абонента не більше двох разів на добу. Це вимушений крок, необхідний для стабілізації пошкодженої ворогом енергосистеми, наголосили у ДПЕК Дніпровські електромережі.

Стабілізаційні відключення застосовують частково в усіх районах області. У Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Новомосковську, Підгородному, Перещепиному, Жовтих Водах, Верховцевому, П’ятихатках, Верхньодніпровську, Вільногірську, Апостоловому, Нікополі, Покрові, Марганці, Павлограді, Томаківці. Слобожанській, Любимівській, Магдалинівській, Петриківській, Царичанській, Криничанській, Софіївській, Широківській, Нивотрудівській, Петропавлівській, Межівській, Юріївській громадах.

У більшості населених пунктів електроенергію відключатимуть на окремих вулицях. Тільки в деяких – цілком. Відключення відбуваються згідно з графіком. Там можна подивитися, який населений пункт чи окрему вулицю, коли саме відключатимуть. На Дніпропетровщині триває режим тотальної економії електрики. Економити мають підприємства, офіси, магазини, міста, села, мешканці. Максимально знизити використання світла з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. Графік відключень дивіться тут:

https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/file/JDGWuEc4iY5f.?inline=1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *