Екс-кам’янчанин про скандального забудовника та «зраду» у «Зе-команді»

Виявляється, колишній народний депутат з Кам’янського Віталій Купрій, точніше його діти, стали жертвами недобросовісного забудовника з Києва Максима Микитася, який нині став «знаменитим» завдяки пропозиції рекордного хабара меру Дніпра Борису Філатову.

«Пам’ятаєте скандально відомого забудовника Максима Микитася, який обікрав 13 тисяч інвесторів Укрбуду в столиці? До речі, і мої діти потрапили у його пастку.
Ось що він купував за кошти тих, хто хотів купити собі квартиру і довірився йому:
Будинок на Осокорках 160 млн грн. Різної нерухомості ще на 500 млн. Купити годинник за $300 тис або машину за 630 тисяч євро — легко! Одним з найдорожчих захоплень виявилася політика — перемога в одних виборах і програш в інших коштували більше 300 млн грн! Ну, і вишенька на торті – 1,5 млрд (!) грн було витрачено на покупку різних активів, типу спроби придбання Промінвестбанку, покупка Теплоенерго, бази відпочинку, різні майданчики і непрофільні бізнеси, які, крім збитків нічого не принесли.
Так ось, цього Микитася зараз судять за спробу дати хабар меру Дніпра і … в суді зафіксований доказ що цього пройдисвіта дахує Офіс Президента в особі Олега Татарова та допомагає здійснювати злочини депутатка від Слуг народу!!!
Скільки треба часу Зеленському щоб підписати розпорядження про очищення свого офісу від Татаровщини, яка покриває масштабну корупцію у сфері правосуддя?!
На фото Микитась зліва, Татаров справа», – пише Купрій у своєму фейсбуці.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *