У Кам’янському чоловік задушив жінку та сховав її тіло у шафі

Поліцейські Кам’янського затримали 39-річного чоловіка за вбивство жінки похилого віку. На основі зібраної доказової бази, численних слідчих дій та експертиз правоохоронці довели причетність затриманого до злочину.

Поліцейські встановили, що 17 серпня до жінки приходив 39-річний чоловік. Під час гуляння між ними виник конфлікт, під час якого гість задушив жінку. Потім переніс тіло на кухню і поклав до шафи. Потім зачинив двері й кинув ключі дорогою.

19 серпня мешканці одного з будинків зателефонували до поліції та сказали, що не бачили сусідку кілька днів, і в її квартирі запахло чимось неприємним. Правоохоронці прибули за викликом, оглянули будинок та виявили у шафі тіло 65-річної власниці квартири з ознаками насильницької смерті.

Поліція опитала сусідів та встановила коло спілкування. Також на місці події працювали спеціалісти. Правоохоронці оперативно зібрали всю необхідну інформацію та розпочали пошуки злочинця.

21 жовтня оперативники відділу міліції №1 Кам’янського РУП затримали зловмисника. За згодою Кам’янської окружної прокуратури чоловікові повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (навмисне вбивство) КК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *