Гороскоп на 24 жовтня 2022 року

Овен

Якщо сьогодні хтось із друзів з вами не погоджується, не намагайтеся його переконати. Увечері ви можете стати жертвою свого нестабільного внутрішнього настрою. Не піддавайтеся поганим передчуттям: вони завадять душевній рівновазі і можуть спровокувати фізичне нездужання.

Усунути будь-які сумніви у цей час допоможуть чітка стандартна програма дій та чесний підхід до справи. Овнам, які бояться психологічної залежності від коханої людини, варто набратися мужності та прояснити стосунки.

Телець

Вранці уникайте нервозності, краще зробіть собі правильні висновки і підведіть межу під подіями. Раціональність і холоднокровність сьогодні будуть особливо важливими, якщо ви травневий Телець. Увечері не захоплюйтесь сумнівними авантюрами, ні особистими, ні діловими.

Емоційне натхнення, хвилююча невизначеність, оригінальні переживання навряд чи викуплять у ваших очах небезпеку, на яку ви наражаєтеся. До нової дружби та привабливого партнерства в цей час слід ставитися з подвоєною обережністю.

Близнюки

На початку дня не сумуйте, якщо ви завалили іспит або промахнулися в чомусь: це можна виправити. Найголовніше сьогодні робота над помилками. Увечері не потрапляйте на вудку шахраїв, підлабузників, маніпуляторів. Близнюки, які прагнуть зробити кар’єру, у цей час особливо вразливі.

Не варто розраховувати на партнерів та вірити обіцянкам начальства, а також довірятись явним конкурентам. Щоб не потрапити в хибне становище, слід якнайретельніше виконувати весь комплекс своїх обов’язків.

Рак

Вранці можливі дрібні грошові втрати або невелика криза в особистих стосунках. Найбільш сприятливим періодом доби стане вечір. У цей час Раки, особливо червневі, інстинктивно виберуть відповідну систему дій.

Це може бути комплекс моральних розпоряджень, блок творчих принципів, зведення професійних правил чи особистий кодекс честі у коханні. Однак гіперактивним метушливим Ракам, а також тим, хто має проблеми зі здоров’ям, сьогодні буде важко поступати відповідно до власних установок.

Лев

Повна згода з опонентами сьогодні є проблематичною. Змиріться з тим, що ви не можете змінити. Вечір створить навколо вас атмосферу пригод, а також таємничості та прихованої чуттєвості. Однак зірки не рекомендують Левам випробовувати свою психіку на міцність.

Ділові авантюри в цей час загрожують вам матеріальними втратами, а романтичні — розчаруванням або стресом. Не ризикуйте стабільністю без достатніх підстав. Принесіть гострі відчуття на жертву своєї (або сімейної) безпеки.

Діва

Сьогодні життя повернулося до Дів не найкращою стороною. Вам буде важко досягти душевного розуміння та узгодженості дій. Навіть якщо ви пожертвуєте заради когось своїм смаком, інші можуть не помітити і не оцінити цього.

Вранці можуть загубитися документи або помилки. Наприкінці дня стресовим фактором може стати домашня обстановка, ревнощі, провал у бізнесі. Також вам заважатиме власна непостійність. Рухайтеся вперед дрібними кроками і не беріть проблеми близько до серця.

Терези

Розчарування сьогодні переслідують вас по п’ятах. Щоб звести неприємності до мінімуму або взагалі уникнути їх, займайтеся лише рутинними справами. Вранці ви можете припинити отримувати радість від улюбленого хобі. Увечері не вдайтеся до послуг випадкових людей і не кидайтеся допомагати їм за першим покликом.

Нових співробітників не беріть працювати без випробувального терміну. Терезам, що мають проблеми із самопочуттям, рекомендується відмовитися від надмірностей, а також суворо дотримуватися режиму дня, дієти, приписів лікаря.

Скорпіон

Вранці уникайте нав’язливих думок. Відновлення розмови та повторення аргументів у цей час безглузді. Не бажано вирушати в дорогу та розпочинати нову справу. Друга половина дня подарує відчуття надійності та передбачуваності Скорпіонам, народженим у жовтні.

Попри різноманітність вражень і глибину почуттів, сьогодні ви будете чудово володіти собою. Найкращий ефект у цей час дадуть дії за планом, причому незалежно від того, ви розробили його в процесі ретельних розрахунків або прийняли інтуїтивно.

Стрілець

Сьогодні запорука безпеки Стрільців — тактична гнучкість. Також вам потрібний надійно прикритий тил. Вам це може бути відсутність боргів, стабільність побуту, страховка нерухомості, дотримання сімейних традицій. Все це дозволить вам не зникнути навіть у сумнівній ситуації.

Ваш душевний стан може бути неважливим через сильне розчарування в чомусь. Увечері домашня обстановка може вас інтригувати, злити чи спонукати до дій. Частіше дивіться правді у вічі, ніж стати жертвою ілюзій.

Козоріг

Козорогам варто відмовитися від масштабних заходів та зайнятися справами простіше. Сьогодні вдалий час для порівняння, пошуку альтернатив, роботи над помилками. Увечері стабільності настрою та самопочуття сприятимуть знайома обстановка, улюблена музика, спілкування зі старшими за віком людьми.

Найбільш небезпечними будуть активні та непослідовні вчинки. Такі якості, як проникливість, врівноваженість, самоконтроль, добровільне самообмеження, навпаки, працюватимуть на вас.

Водолій

У першій половині дня уникайте нервозності, метушні, багатослівності. Всіма шляхами уникайте зацикленості на неприємних моментах і від контактів, які вас засмучують. Чим ближче вечір, тим вища ймовірність того, що ситуація стабілізується. Можливо, шеф змінить гнів на милість.

Для Водоліїв сьогодні велика небезпека перейти від старих проблем до нових. Будьте економнішими і не розкидайтеся грошима. Якщо ви отримали матеріальну компенсацію, не поспішайте вкладати її у нову сумнівну справу.

Риби

Ранкові години не обіцяють Рибам нічого нового. Обміркуйте положення та відмовтеся від нераціональних задумів: увечері думати про це буде вже пізно. Наприкінці дня вашими вчинками почне керувати серце, а не розум. Уникайте помилкового натхнення і не намагайтеся погнатися відразу за двома зайцями.

Ви сьогодні опинитеся у найбільш безпечному становищі, якщо дата вашого народження припадає на лютий. У цьому випадку ваші мрії будуть врівноважені здоровим глуздом, а обережність не дозволить вам наробити дурниць.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *