У Кам’янському районі обікрали сільгосппідприємство

У Кам’янському районі поліцейські затримали групу осіб за крадіжку дизельного пального із сільськогосподарської техніки. Серед підозрюваних – чоловік, який раніше працював на цьому підприємстві, тому добре знався на будівництві та експлуатації сільськогосподарської техніки іноземного виробництва.

Про це повідомили у поліції Кам’янського РУП.

У ході слідчих дій поліцейські встановили, що 2 червня близько 23:15 чоловіки на автомобілі приїхали до лісопосадки поряд із підприємством. Один із підозрюваних залишився чекати в автомобілі, а інший проник на територію комплексу. За допомогою насоса та гумового шлангу він злив з паливного бака трактора 400 літрів дизельного пального. Потім каністри завантажили в автомобіль та поїхали з місця події. Наступного вечора чоловіки знову залізли на територію комплексу та злили з паливних баків трактори та комбайни ще 360 літрів дизельного пального.

Поліцейські відділення поліції №3 Кам’янського РУП затримали крадіїв. Ними виявилися два мешканці одного із селищ Кам’янського району 19 та 25 років. Викрадене пальне підозрювані перепродали, а гроші витратили на особисті потреби. Наразі слідчі встановили два факти крадіжки з території комплексу. Досудове розслідування продовжується.

21 жовтня за погодженням із Жовтневою окружною прокуратурою чоловікам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *