У Дніпрі син викрав у батька автомобіль і роз’їжджав на ньому п’яним

У неділю, 23 жовтня, поліції повідомили, що на вул. Космічній виїхало авто Fiat Doblo, яким керує чоловік із ознаками сп’яніння. Патрульні помітили цей автомобіль у посадці біля балки по Запорізькому шосе. А 5 людей із нього, побачивши правоохоронців, розбіглися у різні боки.

Про це повідомляє “Репортер”.

Через 20 хвилин пошуку в лісопосадці патрульні виявили трьох чоловіків у стані сильного алкогольного сп’яніння, які намагалися втекти. 28-річний горе-син, який украв автомобіль у батька, мав 1.79 проміле алкоголю в крові. Його 30-річний друг, який хотів покерувати авто, не маючи права водіння, був трохи менш п’яним – 1.02 проміле. Найп’яніше з цієї компанії був 24-річний житель Миколаєва – він бився в автомобілі з водієм. Внаслідок поїздки отримав травму вуха, закриту черепно-мозкову травму та алкогольне отруєння. Його госпіталізували до лікарні.

При оформленні матеріалів з лісопосадки вийшли ще пасажирки авто – 18-річна дівчина та 21-річна вагітна жінка. Медичної допомоги вони не потребували і почували себе добре. Патрульні склали на правопорушників адмінпротоколи.

Виявилося, що батько-власник автомобіля ще 3 дні тому писав у відділі поліції заяву про викрадення його авто. Після з’ясування всіх обставин, власник авто прийшов на місце та забрав машину.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *