Гороскоп на 25 жовтня 2022 року

Овен

Сьогодні ваші переживання сильні, але непостійні. Ваш розум може вступити в бій з емоціями. Ви здатні часто переходити від оптимізму до відчаю та назад. Вам буде важко приховати такі почуття, як ревнощі, азарт, заповзятливість, натхнення, релігійність.

У тісних контактах з іноземцями ви гостро реагуватимете на будь-яку дрібницю. Не поспішайте діяти під впливом випадкових настроїв. Імпульсивність, властива Овнам, може стати причиною необачного кроку, про який ви незабаром пошкодуєте.

Телець

Сьогодні найспокійніші Тельці здатні ризикнути або раптово викинути несподіваний номер. Для вас буде заразним чужий інтерес. Якщо природа нагородила вас підвищеною навіюваністю, намагайтеся не перебувати подовгу в товаристві завзятих шукачів пригод.

За компанію з ними ви можете зробити те, на що ніколи не зважилися б наодинці. Це невідповідний момент для нової справи: почавши діяти, ви постійно нервуватимете, також підвищиться кількість форс-мажорних обставин.

Близнюки

Сьогодні вами може керувати загострене самолюбство, праведний гнів, сильне бажання, порив до ідеальної мети. Чужий виклик спровокує вас на дії у відповідь. Але піднімати кинуту рукавичку Близнюкам сьогодні небезпечно: некеровані емоції заведуть вас далі, ніж треба.

Вплутавшись у бій, ви вже не зможете зупинитися. Можливо, ви вирішите, що у боротьбі за праву справу всі засоби хороші. Не перебільшуйте свої можливості та чіткіше уявляйте собі мету, інакше нерви та сили будуть витрачені даремно.

Рак

Переживання Раків сьогодні приймають дуже гостру форму, а від гри їх уяви лише один крок до конкретних дій. Саме під впливом почуттів ви зможете розгорнути бурхливу діяльність, у тому числі з ризиком для власного здоров’я.

Ви можете вилізти зі шкіри, щоб відстояти свої ідеали, заслужити нагороду, реалізувати таємні надії. Не виключено, що ваші вчинки будуть зумовлені піднесеними мотивами (наприклад, релігійним натхненням або благородним прагненням допомогти).

Лев

Сьогодні ви самі здивуєтесь своєю чутливістю. Левам, зайнятим фінансами та нерухомістю, знадобляться проникливість, сприйнятливість до обстановки, вміння співпереживати. Але емоційна неврівноваженість небезпечна, якщо ви зайняті бізнесом, граєте в азартні ігри, влаштовуєте своє життя.

У цьому випадку ви можете пережити стрес, вплутатися в несподівану пригоду, з жалю чи гордості звалити на себе зайві проблеми. Вас може непереборно вабити існування на межі ризику та провалу.

Діва

В основі ваших вчинків — природне прагнення подобатися. Але засоби, які ви для цього вибираєте, сьогодні можуть бути неадекватні меті, що переслідується. Не забувайте, що гнів, ревнощі, дратівливість, мінливість швидше відштовхують, ніж приваблюють оточуючих.

Помітивши ці якості в інших, не відповідайте тим самим. Сьогодні Дівам протипоказані подружні сварки, ділові розбирання, з’ясування стосунків із членами сім’ї. Не рекомендується форсувати події, розпочинати активну спільну роботу.

Терези

Терезам сьогодні загрожують термінові клопоти та пов’язані з ними переживання. Додаткові обов’язки будуть швидше почесними, ніж принизливими, але для їх виконання все ж таки доведеться докласти зусиль.

Ваш день може бути дуже цікавим, якщо ви працюєте з людьми здалеку (наприклад, з іноземною фірмою, у міжнародній команді, у туристичному бізнесі). Якість робіт і послуг може бути низькою через поспіх, недбалість, розсіяність, агресивність, незадовільний фізичний або душевний стан.

Скорпіон

По можливості обирайте сьогодні заняття, що дають простір уяві. В них вам не буде рівних, особливо якщо ви послабите самоконтроль. Скорпіонам, які пробують себе у ролі менеджерів, біржових гравців чи бізнесменів, слід бути обачнішими.

У цих (і близьких до них) сферах один необережний крок може призвести до втрати грошей, капіталу чи репутації. Якщо вам дорогі ваші нагромадження, не захоплюйтеся сумнівними авантюрами. Не варто купувати техніку, спорядження, транспортні засоби, медикаменти, особливо оптом.

Стрілець

Сьогодні ви не здатні діяти напівсили. Ваш ентузіазм може стати надмірним, а емоції постійно зашкалюватимуть. Якщо ви відноситеся до найромантичніших і найчутливіших Стрільців, то здійсніть все можливе і неможливе заради кохання.

Складні обставини цього дня можуть зробити вас агресивнішими і виявити далеко не найкращі сторони вашої натури. Уникайте надмірностей, стресових ситуацій, емоційного перезбудження, поспіху, зарозумілості, ділових афер, домашніх сварок та зловживання алкоголем.

Козоріг

Атмосфера цієї доби не сприяє посидючості та концентрації уваги. Показана робота, пов’язана з розширенням кола знайомств та можливістю поповнювати знання. У дорозі на вас чекає велика кількість вражень, але також не виключається плутанина, пригода, технічна неприємність.

Зайва доброта і надмірна запопадливість сьогодні стають для типового Козорога караними, а також шкідливими для здоров’я. Не замахуйтесь на грандіозні проекти, краще вкладіть фізичну та душевну енергію у вирішення дрібних справ.

Водолій

Надлишок чутливості сьогодні знижує ефективність ваших дій. Нічого не робіть під впливом ілюзій. Не заїдайте свої прикрості рясним обідом і не заливайте їх порцією міцного алкогольного напою — це не дасть вам нічого, окрім тимчасової емоційної ейфорії та швидкого набору зайвої ваги.

Трохи холоднокровності не завадить Водоліям, одержимих шопінгом. Не бажано витрачати гроші під впливом душевного пориву: благодійна акція чи велика покупка може з’їсти усі ваші заощадження.

Риби

Надмірності будь-якого роду сьогодні загрожують Рибам проблемами. Особливо небажані алкогольне сп’яніння, зловживання сильними ліками, жадібність, невміння вчасно зупинитися та тверезо оцінити себе. Амплітуда ваших почуттів сьогодні дуже широка.

Бійтеся неврівноваженості, зарозумілості, засліплення почуттями. Великий ризик зазнати поразки у ролі ділової людини або шукача пригод. Якщо вам здається, що ви на всіх парах мчите назустріч щастю, не виключено, що десь поруч вас чекає пастка.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *