Гороскоп на 26 жовтня 2022 року

Овен

Обставини дня розташовують Овнів до усамітнення, але не забороняють контактувати зі світом. Сьогодні вдалий момент для листування та телефонних переговорів. Бурхливі почуття в цей час заспокоюються, їх можна аналізувати та обговорювати з іншими.

Довірча розмова допоможе вам злагодити невеликі розбіжності із жіночою частиною робочого колективу. Якщо вам немає з ким поговорити, вилийте душу щоденнику, зробіть запис в особистому блозі. Якщо ви віруюча людина, вам буде корисно побувати сьогодні на сповіді.

Телець

Відмінний час для зустрічей та переговорів. У діалозі з партнером не будуть зайвими м’якість, делікатність, спокійний доброзичливий тон. Сьогодні у вас та ваших співрозмовників багато спільних тем.

Це сприятливий момент для Тельців, які заробляють консультуванням, викладанням, репетиторством, посередництвом. Якщо ви захоплені якою-небудь прикладною творчістю, можете записатися на короткочасні курси, зробити собі рекламу або знайти відповідного покупця.

Близнюки

Обговорення сьогодні стають більш мирними та конструктивними. Близнюки можуть усвідомити і прийняти те, з чим не хотіли миритися напередодні. Якщо ваша робота пов’язана із спілкуванням, документами, інтелектуальною діяльністю, інформаційним обміном, ви можете ще раз довести начальству свою потребу та затребуваність.

Можливо, вам варто поговорити з шефом або роботодавцем віч-на-віч. Жінкам буде важко примирити свої несвідомі побутові звички із вимогами соціуму чи професії.

Рак

Вам варто поцікавитись навчанням та поведінкою дітей, а також їх перспективами. З викладачем своєї дитини Раки легко знайдуть спільну мову. Вам також може стати важливою думка коханої людини (у тому числі в питаннях, пов’язаних з поїздками, естетикою, літературою, філософією).

Жінки сьогодні приваблюватимуть кмітливістю, розумом, душевністю манер, різнобічністю смаків. Зберігаючи свою унікальність, ви зможете всім сподобатися і вдало впишетесь в будь-яку компанію.

Лев

Яскравість, властива Левам, сьогодні може виглядати трохи зухвало. День підходить для невеликих взаєморозрахунків та дрібних придбань у будинок. З людиною, якій ви довіряєте, можна поговорити на складну та болісну тему. Пересічні робочі питання обговорюйте у приватній обстановці, позбавленій непотрібних формальностей.

Можливі зустрічі та поїздки, пов’язані з вивченням документів, грошовими переказами, успадкуванням майна. У цих сферах найважливішою може стати думка жіночої частини сімейства.

Діва

Для Дів до ночі буде важливо володіти мистецтвом дипломатії. Від того, наскільки великі їхні таланти у цій галузі, може залежати доля їхнього подружнього союзу. Якщо ви не сильні в цій непростій сфері, спробуйте вдатися до посередництва рідні або письмової форми спілкування, що дозволяє вам дещо приховати (пом’якшити).

Жінкам, народженим під знаком Діви, захочеться залишатися коханими, жіночними, привабливими, незважаючи ні на що. Сьогодні ваш інтелект служить привабливості, а не навпаки.

Терези

Сьогодні ваша робота може бути пов’язана з навчанням, обміном відомостями, пошуком інформації. Можна зайнятися вивченням службових документів, підготовкою рядового звіту, надсиланням або переглядом рутинної ділової кореспонденції. Не відмовляйтеся поговорити з колегами.

Від них ви почуєте не тільки плітки, а й щось корисне. Вашою таємною зброєю в підкилимних інтригах може стати компромат на будь-кого. Терезам, що проходять курс лікування, не завадить побувати у лікаря або купити ліки, яких не вистачає.

Скорпіон

Спілкування з коханою людиною сьогодні не розкіш, а ваша найперша потреба. Можливо, вам доведеться часто обмінюватися зі своєю пасією листами та смс-ками. Найкраще, якщо між вами не залишиться таємниць, адже в цей час вам легко сказати один одному найскладніші речі.

Батькам Скорпіонам рекомендується встановити більш тісний контакт із дітьми, словесний та душевний. Якщо ви натура творча, не втрачайте нагоди застосувати свій літературний талант, розкрити поетичний чи музичний дар.

Стрілець

Сьогодні вам знадобиться скритність. Можливо, ви дізнаєтесь про сімейний чи службовий секрет. Спілкування з жіночою частиною колективу може не залагодитися, якщо ви не вмієте підтримувати типово жіночі розмови.

Стрільцям, народженим у середині грудня, варто виявити в контактах із представницями прекрасної статі максимум делікатності. У той же час не намагайтеся підлаштуватися під чужі уподобання: всім не догодиш. Пошук косметики, ліків, прикрас та кардинальну зміну іміджу перенесіть на інший день.

Козоріг

Чудовий день для спілкування, поетичної творчості. Він добрий для приватних зустрічей, таємних переговорів, віддалених контактів. Козорогам, які перебувають у шлюбі або вільному співмешканні, принесе задоволення душевний діалог з їх другою половинкою.

Ви можете отримати цікавий лист. Співрозмовники, навіть випадкові, сьогодні бачитимуть вас наскрізь. Якщо хочете спілкування на рівних, відповідайте такою ж проникливістю. Це гарний час вивчення психології, особливо прихованих мотивів чужої поведінки.

Водолій

Логічний розум Водоліїв сьогодні навряд чи зможе виявитися. І все ж таки продемонструйте спритність і кмітливість, хоча б у грошових питаннях. Наприклад, не поспішайте витрачати власний кошт, якщо можна скористатися чужими. Не упускайте можливість придбати товар із сезонною знижкою.

При цьому не мрійте про велику вигоду, адже безкоштовний сир лежить тільки в мишоловці. Якщо незнайомі люди хочуть вас пригостити або побалувати, роблять вам поступку або комплімент, не спокушайтеся: швидше за все, від вас чекають дрібної послуги у відповідь.

Риби

Протягом усього дня вас супроводжуватимуть вдалі думки, інтуїтивні вірні здогади, гарні звістки, приємні зустрічі. Не виключається лист чи дзвінок з-за кордону. Можна сподіватися на вдалий результат переговорів, на згладжування дрібних суперечок у шлюбі або діловому тандемі.

Рибам, народженим у середині березня, доведеться часто пускати в хід свою природну проникливість, обізнаність чи дипломатичний талант. Не відмовляйтеся сьогодні від пропозиції підписати вигідний контракт, потім буде пізно.

Margaret

Recent Posts

Жителів Дніпропетровщини попереджають про пожежну небезпеку

Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: у період з 19 по 20 травня на території…

4 години ago

ГО “Бджола” долучилася до щотижневої благодійної ініціативи Козацької церкви Пресвятої Покрови

Кожної суботи настоятель церкви Ієромонах Феодосій організовує безкоштовну роздачу їжі для нужденних та парафіян. ГО…

4 години ago

У Міському парку культури та відпочинку пройшов дитячий спортивно-розважальний захід до “Дня Сім’ї”

ГО “Бджола” та “Фонд розвитку Кам’янського” влаштували для дітей та батьків активні вихідні. Малеча брала…

4 години ago

Кам’янське вшановує пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій. Про це повідомив мер…

4 години ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "16 травня в одній з лікарень Одеси помер…

5 години ago

У Дніпрі невідомі побили військового медика

Молодики напали на військового медика і застосували проти нього балончик та розбили обличчя. Цю інформацію…

5 години ago