Сьогодні у Кам’янському можливі перебої зі світлом

За розпорядженням НЕК Укренерго у Дніпропетровській області з 7:41 26 жовтня розпочалися стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили у ДТЕК “Дніпровські електромережі”.

“Ми робимо все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8 до 12 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20.00 до 00.00. Також можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які наші споживачі можуть бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,5 годин – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Дніпропетровщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії в пікові години навантаження зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів”, – говориться в повідомленні.

График відключень – за посиланням.

Олена

Recent Posts

Кам’янське вшановує пам’ять жертв політичних репресій

Щороку в третю неділю травня ми вшановуємо пам’ять жертв політичних репресій. Про це повідомив мер…

4 хв. ago

Кам’янське втратило захисника

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "16 травня в одній з лікарень Одеси помер…

15 хв. ago

У Дніпрі невідомі побили військового медика

Молодики напали на військового медика і застосували проти нього балончик та розбили обличчя. Цю інформацію…

21 хв. ago

На Дніпропетровщині загорілась господарча споруда

18 травня, о 18:29, на вулиці Данила Галицького села Данилівка Криворізького  району, виникла пожежа. По…

2 години ago

У Дніпрі чоловік побився з військовослужбовцями

15 травня у соціальних мережах розповсюджувалися кадри з бійкою. У відео чоловік побився з військовослужбовцями.…

2 години ago

У Кам’янському пасажирський потяг на смерть збив чоловіка

17 травня у Кам’янському на перегоні “Запоріжжя-Камянське-Сухачівка” чоловіка збив потяг. Поїзд рухався за маршрутом “Ужгород…

3 години ago