У Кам’янському знову віялові відключення світла

За розпорядженням НЕК Укренерго в Дніпропетровській області сьогодні з 8:00 запроваджено стабілізаційні відключення світла, повідомляє “ДТЕК Дніпровські електромережі”.

“Ми робимо все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8-ї до 12-ї ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20:00 до 00:00.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які ви можете бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,5 годин – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо вас споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії в пікові години навантаження: зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.

Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Графік розміщений на нашому сайті – https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns“, – йдеться у повідомленні.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *