Збирала гроші на лікування: у Кам’янському зловили шахрайку

За підозрою у тринадцятих фактах шахрайств поліцейські Каменського затримали 31-річну жінку. Підозрювана обдурила довірливого чоловіка майже на 60 тисяч гривень начебто на лікування.

Про це повідомили у поліції Кам’янського.

Як встановили слідчі, наприкінці серпня жінка звернулася до 39-річного знайомого з проханням допомогти грошима на лікування її дітей, які захворіли та потрапили до лікарні. Чоловік зворушився і відгукнувся на прохання жінки. Через деякий час вона знову попросила допомоги, бо вже сама перебуває у реанімаційному відділенні у тяжкому стані.

Протягом місяця підозрювана постійно вигадувала різноманітні історії, щоб розчулювати чоловіка. Встановлено, що потерпілий 13 разів надіслав жінці гроші на банківську картку на загальну суму 60 тисяч гривень. Наприкінці вересня чоловік вирішив відвідати жінку у лікарні, однак у медичному закладі йому повідомили, що такої пацієнтки немає і ніколи не було.

Довірливий чоловік зрозумів, що всі розповіді жінки неправдиві, і вона його обдурила. У ході подальшого розслідування поліцейські відділення поліції №1 Кам’янського РУП встановили, що підозрювана офіційно ніде не працювала, до медичних закладів не зверталася, а отримані шахрайським шляхом гроші витрачала на розваги та особисті потреби. Наразі слідчі встановили причетність жінки до тринадцяти фактів шахрайства. За погодженням із Кам’янською окружною прокуратурою жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Продовжуються слідчі дії.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *