У Кам’янському пройшла робоча нарада з керівниками органів самоорганізації населення міста

Відділом з питань діяльності ОСН та ОСББ міської ради 27 жовтня 2022 року була проведена робоча нарада з керівниками органів самоорганізації населення (ОСН) міста.

На  нараду було запрошено начальника Заводського управління соціального захисту населення Вікторію Люту, яка довела до відома керівників ОСН, про суттєві зміни, що відбулись у законодавстві України стосовно механізму призначення субсидій на житлово-комунальні послуги. Поінформувала присутніх, що відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 16 вересня 2022 року № 1041, призначення житлових субсидій здійснюється: до 30 листопада 2022 року включно – структурними підрозділами з питань соціального захисту населення; починаючи з 1 грудня 2022 року – органами Пенсійного фонду України.

На нараді також було обговорено графік віялових відключень електроенергії в різних районах міста, питання благоустрою територій, підготовка до роботи житлового фонду в осінньо-зимовий період та подальші перспективи діяльності ОСН міста в умовах воєнного стану.

Також було відмічено активну участь ОСН в наданні гуманітарної допомоги ЗСУ, територіальній обороні, внутрішньо-перміщенним особам та соціально – незахищеним верствам населення в умовах війни.

Були розглянуті і  інші питання життєзабезпечення міста.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *