Нове обладнання для Кам’янського ЦНАПу

На вчорашній сесії Кам’янської міської ради було ухвалено важливе рішення щодо обладнання Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це повідомила директор департаменту муніципальних послуг та захисту прав споживачів Марина Гурська.

Так, учора депутати проголосували за виділення коштів на придбання генератора для центрального офісу ЦНАП, що на просп. Ст. Стуса (колишній Комсомольський). Це придбання дуже важливе, зазначила Гурська: зараз через часті відключення електроенергії робота ЦНАПу виявилася паралізованою, і сотні людей, у тому числі і переселенців, змушені годинами чекати, поки їм нададуть необхідні послуги. З придбанням генератора ЦНАП отримає автономне джерело електроенергії, що дозволить уникати багатогодинних простоїв.

Також учора сесія міськради прийняла на баланс місцевої громади спеціальний принтер для друкування посвідчень водіїв та технічних паспортів. Нещодавно в Україні були прийняті нові стандарти цих документів, і для їхнього друку знадобилося нове спеціальне обладнання. Кам’янське – одне з небагатьох міст України, яке увійшло до спеціальної державної програми, для яких спеціальні принтери придбано за рахунок бюджету нашої країни. Після отримання нового принтера він буде переданий у розпорядження ЦНАПу, і водії Кам’янського матимуть можливість без проблем отримувати там посвідчення водія та технічні паспорти.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *