З цими знаками Зодіаку ужитися найважче

Немає людей з винятково хорошими характеристиками. У кожному з нас є щось погане. Просто хтось вміє стримувати характер, а хтось ні, інформує Ukr.Media.

Найчастіше зірки наділяють нас не тільки якимись особистісними якостями, а й особливим темпераментом. Поширена думка, що найбільш нестерпні — представники вогненних знаків Зодіаку. Але не вони одні не вміють контролювати емоції і максимально ускладнюють життя близьким.

Овни

Люди знака Зодіаку Овен часто спочатку роблять, а потім тільки думають про наслідки.
Очолює список найгірших і одночасно кращих родичів і других половинок знак Зодіаку Овен. З одного боку, ці представники вогняної стихії чуйні і добрі, ставлять сім’ю на перше місце і завжди готові постояти за дорогих серцю людей. З іншого боку, вогонь додає їм імпульсивності. Овен часто спочатку робить, а потім вже тільки думає про наслідки. Для нього важливо зловити потрібний момент, а не дивитися на загальну перспективу, що нерідко і стає причиною сварок, конфліктів і непорозуміння між ним і оточуючими. Ще одна не дуже приємна для близьких Овна риса — його бажання командувати. Особливо лідерство загострюється, коли люди цього знака Зодіаку відчувають стрес або якісь проблеми.

Скорпіони

Знак Зодіаку Скорпіон теж часто псує родичам життя.
Звичайно, народжені під знаком Зодіаку Скорпіон теж в топі тих, хто тріпає нерви рідні. У них багато хороших якостей, таких як працьовитість, відданість і вірність партнеру, харизма і чарівність. Однак члени сім’ї цих представників стихії Води знають весь виворіт і не завжди задоволені цим. Іноді Скорпіони занадто загадкові і навмисно змушують проявляти до себе підвищену увагу. У поганому настрої вони досить небезпечні для оточуючих. Однак, на відміну від вогняних знаків Зодіаку, Скорпіони виявляють лють не відкрито, а за допомогою маніпуляцій. Таких людей легко образити, що може привести до тривалого конфлікту.

Леви

Люди знака Зодіаку Лев схильні вважати себе центром Всесвіту.
Хоча Леви можуть бути приємними друзями і душею компанії, вони часто сперечаються і “кусаються”. Керовані сонцем, люди цього знака Зодіаку схильні вважати себе центром Всесвіту і не відступлять від конфронтації, якщо їх системі переконань кинуть виклик. Коли любов до себе зачеплена, вони можуть бути досить грубими. Хоча найчастіше саме емоційність штовхає представників знака Зодіаку Лев на суперечки. Це захисна реакція, необхідна для маскування болю та почуття невпевненості. Ще одна не дуже приємна їх риса — любов до гри на публіку. Леви часом поводяться занадто зухвало, намагаючись привернути увагу або напрошуючись на компліменти. Вони можуть бути навмисно щедрими і милими, але знайте, що в майбутньому вони вимагатимуть від вас такого ж ставлення до себе.

Діви

Діва завжди знайде, до чого їй причепитися.
Перфекціоністи з натури, максимально розумні і трохи зануди, Діви не могли не опинитися в цьому списку. Часто практичність і бажання людей цього знака Зодіаку довести свою правоту заважають їм спокійно співіснувати з близькими і партнерами. Діва завжди знайде, до чого їй причепитися. А ще ці земні люди часто зриваються на членах сім’ї, тому як не вміють говорити про почуття прямо. Спочатку терплять, сподіваючись, що їх думки прочитають, збирають гнів і стримуються, а потім вибухають. Причому більшість Дів вміють сперечатися і досягають успіху в словесних перепалках.

Козероги

Козеріг — темний кінь серед знаків Зодіаку, коли справа стосується емоцій.
Козеріг, коли справа стосується емоцій, є темним конем серед знаків Зодіаку. На перший погляд, ці представники стихії Землі холоднокровні, спокійні і зібрані, але у них є особливі принципи. Наприклад, коли суворий розклад Козерога зсувається або зовсім руйнується через інших людей, він починає злитися. Проблема в тому, що оточуючим неймовірно важко дотримуватися ідеально прорахованого плану дій носіїв цього знака Зодіаку. В результаті часто виникають помилки і нестикування. Оскільки правляча планета Козерога Сатурн сповнена рішучості і драйву, ці люди відомі жорсткістю і запальністю.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *