Гороскоп на 31 жовтня 2022 року

Овен

Ще один день, що вимагає послідовності та сталості. Типовим Овнам сьогодні доведеться запозичити ці якості у когось із знайомих, інакше ваші справи можуть залишитися незакінченими. У цей час не рекомендується розпочинати новий проект: він неминуче натрапить на невидиму стіну перешкод.

Якщо вам не терпиться з кимось поспілкуватися, наберіться терпіння і дочекайтеся пізнього вечора. Саме в цей час ви можете отримати романтичне запрошення або вельми інтригуючу звістку.

Телець

Сьогодні слушний час для завершення справ. Якщо ви виявили достатньо стійкості та витримки, ваші позиції не погіршаться (а можливо, навіть стануть міцнішими). Наприклад, мовчазний поєдинок із конкурентом закінчиться нічиєю і нікому не завдасть шкоди.

Якщо дали тріщину ваші стосунки з постійним партнером, проаналізуйте ситуацію і зробіть потрібні висновки, за вас цього не зробить ніхто. Наприкінці дня уникайте сумнівних рішень. Не варто робити що-небудь під впливом алкогольного сп’яніння або в напівсонному стані.

Близнюки

Вранці та вдень вам не завадить усамітнення. Ваша активність у цей час невисока, а починання безплідні. Займіться неминучою рутиною: наприклад, завершенням справ або підготовкою до майбутніх подій. Близько півночі вас можуть зненацька поманити нові пригоди.

Не виключено, що сьогодні ви будете втягнуті в інтригу або загадкове листування, опинитеся в дивному місці або в незвичайній компанії. Травневим Близнюкам варто уникати розсіяності, хибних ситуацій, марних мрій, суспільства сумнівних особистостей.

Рак

Поки не настав вечір, типові Раки будуть втіленням сталості та здорового глузду. Вам буде важко викинути з голови думки про майбутнє. Ймовірно постійне обдумування фінансових і майнових проблем, навіть якщо вони вже успішно вирішені.

Перед сном вас може несподівано відвідати невиразне занепокоєння. Можливо, сьогодні вам хтось зателефонує або ви отримаєте пізнішого листа електронною поштою. Перш ніж довіряти авторові повідомлення (і тим більше відповідати йому), переконайтеся, що це не спам, не помилка і не безглуздий розіграш.

Лев

Завзятості вам сьогодні не позичати. Задійте всі доступні важелі, щоб нарешті вирішити проблему, що набридла. Увечері всім Левам знадобиться короткий відпочинок. Перепочинок буде необхідний, щоб відновитися, освіжитися, налаштуватися на новий лад.

Наприкінці дня не позбавляйте себе задоволення поговорити по телефону або поспілкуватися з віртуальними друзями, взяти участь у вечірці. Щоб побачити романтичний сон, трохи помрійте, перечитайте любовне листування, подивіться сентиментальний фільм чи слухайте музику.

Діва

Вдень дотримуйтесь здорового глузду, не порушуйте стандартну послідовність дій. Це час успішний для підбиття підсумків, оформлення результатів роботи, остаточного грошового розрахунку з будь-ким.

Пізній вечір створює для Дів романтичну, але при цьому не найбезпечнішу обстановку, повну інтриг, сумнівів, спокус, помилкових ідей. Дівам, народженим у серпні, особливо не рекомендується втрачати зв’язки з реальністю. І у віртуальних, і в очних контактах сьогодні не завадить суворий контроль із боку.

Терези

Вранці та вдень Терези залишатимуться заручниками своїх матеріальних справ, бізнесу чи партнерських відносин. Якщо ви хочете від душі повеселитися в товаристві друзів, вас переповнюють кумедні думки та витончені ідеї, варто почекати кінця дня.

Розмова або зустріч, що стартувала в цей період доби, подарує вам натхнення і може затягнутися за північ. Сьогодні чудовий час для флірту, романтичного побачення, віддаленого листування, мережевого спілкування, онлайн-ігор, задоволення літературних та естетичних запитів.

Скорпіон

Аж до вечора всі Скорпіони здатні вперто гнути свою лінію. Але при цьому вас хвилюватиме думка суспільства, партнера чи батьків. Кардинальна зміна обстановки та настрою очікується лише наприкінці дня.

У цей час ви станете вільнішими, товариськішими, рухливішими (зовні або внутрішньо). Вас буде простіше умовити та спокусити. Тяга до новизни, гострих відчуттів, таємниць, краси, заборонених речей штовхне вас сьогодні на пригоди, якщо не в реальності, то в штучно створеному віртуальному світі.

Стрілець

Вдень вам знадобляться практичність, прискіпливість, старанність. Якщо ви керівник, то, швидше за все, вимагатимете цих якостей від підлеглих. Довгоочікувану свободу спілкування вам подарує вечір.

Кінець дня найбільш вдалий для переміщень, діалогів, жартівливих жартів, інтернет-серфінгу. У цей час може розігратись ваша фантазія. Ви можете бути зачаровані людиною, яка не зовсім чесна з вами. Сьогодні Стрільці ризикують стати м’яким воском у чужих руках, навіть не усвідомлюючи цього.

Козоріг

Сьогодні найбільш природний повільний ритм життя. Жорсткий режим дня не є обов’язковим. Козороги, які схильні до вільної творчої діяльності, отримають від цієї доби особливе задоволення. Увечері не поспішайте відповідати на прохання та скарги: швидше за все, це хибна тривога.

Забави оточуючих у цей час можуть насмішити вас або (що не менш ймовірно) здатися справжнім божевіллям. Якщо те, що відбувається не у вашому смаку, усуньте від подій. Займіть позицію спостерігача або раніше лягайте спати.

Водолій

Вдень усі свої дії спрямуйте на зміцнення життєвої бази. Якщо ви втомилися, вам може знадобитися домашнє усамітнення. Кінець дня стане чудовим часом для вашого душевного стану. Якщо близько півночі ви не знайдете в подіях нічого романтичного, з вами щось не так.

Терміново позбавляйтеся нудьги і повертайтеся до колишніх джерел творчої наснаги. Якщо ви січневий Водолій, сьогодні забороніть собі думати про роботу. Більше спілкуйтеся з друзями, дітьми, коханою людиною.

Риби

Вранці не чекайте на новини. Увечері вмикайте інтуїцію та почуття гумору, але також не забудьте перевести в активний режим свій інстинкт самозбереження. Демонструючи свою дотепність, творче чуття, рухливість та інші таланти, ви ризикуєте одночасно оголити свої таємні слабкості.

Милі розваги у знайомому колі сьогодні будуть найбезпечнішими. Рибам, що знаходяться в чужій країні, варто уникати зайвого авантюризму, агресивних спокус, аморальних витівок, зловживання будь-яким допінгом.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *