У Кам’янському можливі перебої зі світлом

Про це повідомляє “ДТЕК Дніпровські електромережі”.

“З 6:00 31 жовтня за розпорядженням НЕК Укренерго в Дніпропетровській області введені стабілізаційні відключення світла. Графік потенційних відключень є на нашому сайті – https://www.dtek-dnem.com.ua/.

Ситуація в енергосистемі напружена. Просимо вас підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього вмикайте енергоємні прилади по черзі, максимально знизьте споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами тощо), через які ви можете бути без світла. Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло – повідомляйте нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот: (https://t.me/DTEKDniprovskiElektromerezhiBot), через нашу сторінку в Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Дякуємо за розуміння та ощадливе споживання електроенергії”, – говориться в повідомленні.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *