Які обручки слід вибирати молодятам, щоб бути щасливими

Обручки — головний атрибут весілля і від їх вибору залежить багато чого. Невдало підібрані кільця можуть зіпсувати не тільки настрій, але і долю молодят, інформує Ukr.Media.

На що слід звертати увагу при виборі обручок

Про те, що кільця повинні підходити за розміром, мова не йде. Це зрозумілий факт, адже кільце належить носити на руці все життя. Дуже важливо відчувати себе при цьому комфортно і водночас не боятися, що воно може випадково зіскочити з пальця.

Друге, що обов’язково потрібно враховувати при виборі обручок — їх зовнішня і внутрішня поверхні повинні бути гладкими. Це вважається запорукою довгого і благополучного спільного життя.

Небажано купувати обручки з каменем або рифленою поверхнею, робити на них якесь гравіювання. Хоча, деякі вважають, що на жіночих прикрасах допускається наявність невеликого діаманта або смарагду.

Екстрасенси радять молодятам вибирати однакові кільця. Вони вважають, що це не просто весільний атрибут, а магічний предмет. Здійснюючи обмін кільцями під час одруження, молоді люди запускають відповідні процеси злиття двох енергій. У цей час відбувається народження нового організму — сім’ї.

Обручки повинні бути з золота, металу, який знаходиться під заступництвом Сонця. Особливою силою, що притягує благополуччя, володіє біле золото.

Чого слід побоюватися при виборі обручок

Існує давня традиція, яка жива досі, — передавати обручки у спадок. Але в цьому випадку слід мати на увазі, що на такому кільці не повинно бути темних плям і негативних історій.

Перш ніж приймати такий подарунок, слід переконатися, що кільце належало вашим щасливим предкам, які прожили довге сімейне життя, і з ними нічого страшного не сталося.

Не можна комусь давати приміряти свої кільця, інакше з ними можна легко притягнути негатив сторонньої людини. Ну і, звичайно ж, під час одруження не можна користуватися чужими — це може призвести до серйозних негативних наслідків для молодят.

Обручки молодята повинні вибирати і купувати спільно — це запорука довгого і міцного сімейного життя.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *